Απίστευτο βίντεο: Βίδρες παίρνουν στο κυνήγι τζάγκουαρ

jaguar

Πήγε για... μαλλί και βγήκε... κουρεμένο το μεγάλο αιλουροειδές στο ποτάμι της Βραζιλίας

Ένα απίστευτο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα σε ποτάμι στη Βραζιλία. Ένα τζάγκουαρ έχει εντοπίσει μία ομάδα από βίδρες και ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του. Η διαμάχη δεν αργεί να ξεσπάσει. Μία μεγάλη βίδρα δείχνει να αντιστέκεται και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του μεγάλου αιλουροειδούς, το οποίο έχει σκαρφαλώσει πάνω σε έναν πεσμένο κορμό δέντρου, στο νερό.

Όμως η «αντίσταση» στον εισβολέα δεν περιορίζεται εκεί. Το τζάγκουαρ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο και να επιτεθεί στις βίδρες. Τότε συμβαίνει κάτι που το πιάνει εντελώς απροετοίμαστο.

Οι βίδρες ανασυντάσσονται, τοποθετούνται σε... στρατιωτική διάταξη και επιχειρούν ομαδική επίθεση με κραυγές. Το τζάγκουαρ γίνεται... γατάκι και τρέπεται σε φυγή, ενώ οι βίδρες επιστρέφουν στο νερό και στη φωλιά τους.

Δείτε το βίντεο από τη μάχη του τζάγκουαρ με τις βίδρες:

Otters Vs. Jaguars

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Los Bomboneros

Τα τζάγκουαρ είναι το 1 από τα 2 είδη αιλουροειδών που αγαπούν το νερό και κολυμπάνε και πολύ καλά κιόλας μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τροφή και εκεί. Ωστόσο, οι βίδρες είναι στο στοιχείο τους και έχουν μαζευτεί και αρκετές, τεράστιο λάθος από το τζάγκουαρ να εισέλθει στο νερό, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αν τρομάξουν ή θεωρήσουν ότι απειληθούν. Πολλές φορές ξεχνιούνται εκτός νερού και παίζουν-ξαπλώνουν, εκεί ναι, είναι αρκετά πιο ευάλωτες, αλλά μέσα στο νερό επειδή ακριβώς οργανώνονται και σε ομάδες, μπορούν να γίνουν αρκετά επιθετικές.

Marigoula

Εσύ τώρα πως μας το παίζεις Gaour η Tarzan ?

O moglis

Ναι ειναι ο μογλης απο τα πατησια.

www

Αχαχα ρε φίλε.Πολύ πετυχημένο. (δεν ειρωνεύομαι)

Los Bomboneros

Μόγλης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

arktiki12

Eάν οι χώρες που υπέγραψαν τη Συμφωνία των Παρισίων δεν εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους σε συνδυασμό με το λιώσιμο των πάγων στη Αρκτική, θα εχει ως αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη κατά 5% 

1