Διάψευση από Καμμένο στα σενάρια για συνεργασία με ΝΔ

Διάψευση από Καμμένο στα σενάρια για συνεργασία με ΝΔ

Με κατηγορηματικό τρόπο ο εκπρόσωπος του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Τέρενς Κουίκ διέψευσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παρασκηνιακές επαφές του Πάνου Καμμένου με τη Νέα Δημοκρατία.

Διάψευση από Καμμένο στα σενάρια για συνεργασία με ΝΔ
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ν.Δ. και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», με αφορμή την φημολογία, που υπήρξε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία, ο κ. Πάνος Καμμένος, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχή του κόμματός του, σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Η σχετική σεναριολογία άρχισε να αναπτύσσεται από χθες το πρωί, όπου και υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», να προτείνει ως επικεφαλής ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχηματισμού, τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης βδομάδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θέματος», υπήρξε μια επικοινωνία των κυρίων Αβραμόπουλου – Καμμένου, κατά την διάρκεια της οποίας, συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Στο μεταξύ – και με αφορμή- τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, για την συγκρότηση, οικουμενικής κυβέρνησης, διέρρευσαν πληροφορίες που εμφάνιζαν τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να βρίσκεται σε παρασκηνιακές συζητήσεις με τη Ν.Δ.

Τι είπε ο Κουίκ

"Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις οποιεσδήποτε συνομιλίες μας παρασκηνιακές ή μη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή οποιονδήποτε στελεχών της", ξεκαθάρισε ο Τέρενς Κουίκ σε δήλωσή του. "Έχουμε αποδείξει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν πάντοτε δημόσια και με απόλυτη γνώση του ελληνικού λαού και ποτέ εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.Τα βρώμικα παιχνίδια αφορούν τους Εφιάλτες εμπνευστές τους που προσπαθούν με απελπισμένα από κάπου να πιαστούν μετά την απόλυτη εκλογική τους ήττα", υπογράμμισε.

Βλέπει βουλευτές ο Σαμαράς

Το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά .Το ραντεβού έχει κλειστεί στη Συγγρού και ουσιαστικά θα είναι η πρώτη επαφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους νέους βουλευτές του .Στο μεταξύ στην Συγγρού έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, προκειμένου το κόμμα να είναι έτοιμο στο ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης. Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρες, υπήρξαν δύο συσκέψεις, στο γραφείο του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης