Ντομπρόβσκις: «Να διατηρήσει η Ελλάδα τη μεταρρυθμιστική ορμή της»

European Parliament: EU Commissioner V. Dobrovskis opens dialogue on Greece

«Η Γαλλία πάντα στήριζε την Ελλάδα στην προσπάθεια να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και να πραγματοποιήσει ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις» ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, στο περιθώριο του Eurogroup

Για θετικές εξελίξεις ως προς την εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα έκανε λόγο ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

«Η Ελλάδα επιτυγχάνει, ακόμα και ξεπερνά, τους μεταμνημονιακούς δημοσιονομικούς στόχους. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί αυτή η μεταρρυθμιστική ορμή», δήλωσε ο κ. Ντομπρόβσκις, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεχίζεται να εργάζεται για τις νομισματικές υποθέσεις και στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίξει την Ελλάδα στη σημερινή συζήτηση στο Eurogroup για την εκταμίευση των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα (ANFAs και SMPs) έδωσε από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ. Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο κ. Λεμέρ τόνισε: «Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Η Γαλλία πάντα τη στήριζε στην προσπάθεια να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και να πραγματοποιήσει ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα θα έχει και σήμερα τη στήριξη της Γαλλίας».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πες τα μπρόεδρα

Μα Βάλντις οι παρανοϊκοί δεξιοί του Κούλη είναι πελατειακοί τύποι και πλήρως ακατάλληλοι για μεταρρυθμίσεις χαχαχα

νικ

μπουχαχα καλό Κουλη ε? να διατηρήσεις εστω τα κεκτημένα σου ζητάνε, προς ωρας απο τα ετοιμα τρως..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Photo_Nestle

Ο Όμιλος παγκοσμίως ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 2 δισ. ελβετικά φράγκα στο πλαίσιο  ανάπτυξης βιώσιμων λύσεων συσκευασίας, που αφορούν κυρίως τη χρήση πλήρως ανακυκλώσιμων ή επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών έως το 2025 – Η πρότυπη συνεργασία με την «Εναλεία» στο πρόγραμμα «Mediterranean Cleanup»

357136331

Starbucks, Tesla, Toyota, Apple και άλλες, μετρούν τεράστιες ζημιές - Oι αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν πτήσεις και έσπασαν εφοδιαστικές αλυσίδες - Μεγάλες τράπεζες υποχρεώνουν το προσωπικό τους να εργάζεται από το σπίτι - Πώς ο νέος κορωνοϊός μπορεί να ναρκοθετήσει την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας