Εγκρίνεται το master plan του ΟΛΠ – Σήμερα οι αποφάσεις

olp55555555

Συνεδριάζει η ΕΣΑΛ για τα δύο εναπομείναντα σχέδια του master plan της ΟΛΠ ΑΕ που αφορούν την κατασκευή της προβλήτας IV και την επέκταση του car terminal

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Σχεδιασμού Αξιολόγησης Λιμένων (ΕΣΑΛ), για να εξετάσει τα δύο εναπομείναντα σχέδια του master plan της ΟΛΠ ΑΕ που αφορούν την κατασκευή της προβλήτας IV και την επέκταση του car terminal.

Θα αρχίσει στις 16:00 μμ, καθώς είναι σε εξέλιξή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για την πρόσληψη νέων στελεχών του Λιμενικού Σώματος στους χώρους του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τις 08:00 πμ έως τις 14:00 μμ.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλαν οι ενδιαφερόμενοι φορείς, με το επιχείρημα ότι δεν είχε λάβει χώρα καμία διαβούλευση για τοmaster plan της ΟΛΠ ΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2_gr

Είσαι νέος έως 29 ετών, πτυχιούχος, που γνωρίζεις τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και έχεις μικρή ή καθόλου προϋπηρεσία; Κορυφαία στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η AVIS και η Microsoft σε προκαλούν να πάρεις τη θέση τους!

mitarakis

Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξαγγείλει πως η καταβολή των αυξημένων συντάξεων χηρείας αποτελούσε βασικό της στόχο, τελικά δεν είχε υπολογίσει τα απαιτούμενα κονδύλια