Μπενίσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ

benisis

Τι δηλώσε στο newmoney.gr

Την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει ως υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ εκφράζει ο CEO, Γιάννης Μπενίσης, μιλώντας στο newmoney.

Στις 26 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής νέου διοικητικού συμβουλίου στην δημόσια επιχείρηση από το Υπερταμείο.

Ωστόσο, επειδή η διαδικασία συντελείται επτά μέρες πριν τις εθνικές εκλογές και ο ίδιος αποτελεί μια κομματική επιλογή, θεωρεί ότι δεν θα ήταν σκόπιμο να θέσει υποψηφιότητα.

Αφήνει όμως ανοικτό το ενδεχόμενο -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και η αξιολόγηση του Υπερταμείου- να παραμείνει με άλλο ρόλο στην ΕΥΔΑΠ ή ακόμη και να διεκδικήσει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, εφόσον η αξιολόγηση γίνει μετά τις εκλογές.

Πηγή: newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Dr.

Πριν η γκόμενα του του χαρίσει τη θέση αυτή, τι δουλειά έκανε ο παππούς;

απορια

Γιατί ήταν υποψήφιος την προηγούμενη φορά? ή πήρε την θέση λόγω του οτι είναι γκόμενος, συγνώμη σύντροφος της Δούρου?

Απορίας συνέχεια

Πτυχίο έχει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oikonomikwn_main

Τι αποκαλύπτει το προσχέδιο προϋπολογισμού Το κόστος ανέρχεται σε 138 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί από το υπερπλεόνασμα που θα διανεμηθεί ως κοινωνικό μέρισμα τον Δεκέμβριο - Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο εγκρίθηκε από τους θεσμούς, γιατί έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και ενισχύει τη ρευστότητα στην αγορά

kristalina2

Το Ταμείο αναφέρει ότι σχεδόν το 40% του εταιρικού χρέους σε οκτώ μεγάλες χώρες -ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία- θα είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί, εάν υπάρχει επιβράδυνση, έστω και κατά το ήμισυ σοβαρή σε σχέση με αυτή πριν από μια δεκαετία -κατάρρευση Lehman Brothers