Την Παρασκευή θα εξετάσει ο ESM αν θα εκταμιεύσει τα 15 δισ. για το «μαξιλάρι» ρευστότητας

reglingk-new-sm

Θα πρέπει να προηγηθεί η έγκριση από το Ανώτατο Συμβούλιο του Μηχανισμού του συμπληρωματικού μνημονίου συνεργασίας που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης

Την Παρασκευή θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 15 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Πρόκειται για την πέμπτη και τελευταία δόση που χορηγείται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος προσαρμογής.

Η δόση προορίζεται για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του χρέους και την ανάπτυξη ενός «μαξιλαριού» ρευστότητας.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ESM, η συνεδρίαση για τη δόση θα ακολουθήσει την έγκριση από το Ανώτατο Συμβούλιο του Μηχανισμού του συμπληρωματικού μνημονίου συνεργασίας που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Αγύριγο κεφάλι

Όλο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ κατά ..."ΤΕΜΑΧΙΑ" έχει κατορθώσει ο Μέγας Τσίπρας να στέλνουν οι ΞΕΝΟΙ στους ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΔΕΣ και ξαπλωτούς ΟΛΗ ΜΕΡΑ στις καρέκλες των καφενείων Έλληνες!____________Μετά, αρχίζουν (με τον Φραπέ στο χέρι) τις ...αμπελοφιλοσοφίες αυτοί και ..."ΚΡΙΝΟΥΝ" ότι ΔΕΝ τους ...κάνει ο Τσίπρας!.._____Είναι ..."κακός"!..

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΟΣ

Κανένα "μαξιλάρι" στους πολιτικούς αλήτες του συριζα. Θα το χρησιμοποιήσουν για διορισμούς στο -κλινικά νεκρό- δημόσιο και παροχές δωράκια σε τεμπέληδες και αναξιοπαθούντες.

Νώντας

Ε ρε χαρές που θα κάνουν πάλι οι τραπεζίτες!! Θα μείνει και ένα 10% και για τους μισθούς των δημοσίων και όλα καλά!! Τα υπόλοιπα πολιτών μπορείτε να φάτε για μια φορά ακόμα σανό με το κιλό για να χορτάσετε!!

dimitri

Αυτός ο Τζάμιας, ποιός είναι;

Συνταξιούχος

Η χώρα δεν χρειάζεται δανεικά από το εξωτερικό, αλλά είσπραξη από το κράτος των δισεκατομμυρίων ευρώ οφειλών για ακατάβλητες ασφαλιστικές-συνταξιοδοτικές-υγειονομικές εισφορές-κρατήσεις των εργοδοτών-επιχειρηματιών, για χρέη από άκοπες αποδείξεις-αδήλωτα κέρδη-αφορολόγητες εισπράξεις-μαύρες καταθέσεις-παράνομο πλουτισμό των καταστηματαρχών-τεχνιτών-ελεύθερων επαγγελματιών, για ανεξόφλητα-απλήρωτα τραπεζικά δάνεια-φόρους-τέλη-πρόστιμα-λογαριασμούς οργανισμών της πραγματικής οικονομίας, μέσω των περιουσιών των οφειλετών-υπόχρεων της αγοράς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

revit-desfa

Σύμφωνα με τις μελέτες του ΔΕΣΦΑ, μετά την αναβάθμιση η ετήσια δυναμικότητα του σταθμού θα αυξηθεί στα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το χρόνο από τα οποία - σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις - τα 5 δισ. μπορούν να προωθηθούν για εξαγωγές, στις χώρες των Βαλκανίων

afthereta-new-il

Τον μηχανισμό του δειγματοληπτικού ελέγχου των αυθαιρέτων για χιλιάδες νομιμοποιημένα κτίσματα σε όλη τη χώρα ενεργοποιεί από τις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση

2