Την Παρασκευή θα εξετάσει ο ESM αν θα εκταμιεύσει τα 15 δισ. για το «μαξιλάρι» ρευστότητας

reglingk-new-sm

Θα πρέπει να προηγηθεί η έγκριση από το Ανώτατο Συμβούλιο του Μηχανισμού του συμπληρωματικού μνημονίου συνεργασίας που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης

Την Παρασκευή θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 15 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Πρόκειται για την πέμπτη και τελευταία δόση που χορηγείται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος προσαρμογής.

Η δόση προορίζεται για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του χρέους και την ανάπτυξη ενός «μαξιλαριού» ρευστότητας.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ESM, η συνεδρίαση για τη δόση θα ακολουθήσει την έγκριση από το Ανώτατο Συμβούλιο του Μηχανισμού του συμπληρωματικού μνημονίου συνεργασίας που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Αγύριγο κεφάλι

Όλο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ κατά ..."ΤΕΜΑΧΙΑ" έχει κατορθώσει ο Μέγας Τσίπρας να στέλνουν οι ΞΕΝΟΙ στους ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΔΕΣ και ξαπλωτούς ΟΛΗ ΜΕΡΑ στις καρέκλες των καφενείων Έλληνες!____________Μετά, αρχίζουν (με τον Φραπέ στο χέρι) τις ...αμπελοφιλοσοφίες αυτοί και ..."ΚΡΙΝΟΥΝ" ότι ΔΕΝ τους ...κάνει ο Τσίπρας!.._____Είναι ..."κακός"!..

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΟΣ

Κανένα "μαξιλάρι" στους πολιτικούς αλήτες του συριζα. Θα το χρησιμοποιήσουν για διορισμούς στο -κλινικά νεκρό- δημόσιο και παροχές δωράκια σε τεμπέληδες και αναξιοπαθούντες.

Νώντας

Ε ρε χαρές που θα κάνουν πάλι οι τραπεζίτες!! Θα μείνει και ένα 10% και για τους μισθούς των δημοσίων και όλα καλά!! Τα υπόλοιπα πολιτών μπορείτε να φάτε για μια φορά ακόμα σανό με το κιλό για να χορτάσετε!!

dimitri

Αυτός ο Τζάμιας, ποιός είναι;

Συνταξιούχος

Η χώρα δεν χρειάζεται δανεικά από το εξωτερικό, αλλά είσπραξη από το κράτος των δισεκατομμυρίων ευρώ οφειλών για ακατάβλητες ασφαλιστικές-συνταξιοδοτικές-υγειονομικές εισφορές-κρατήσεις των εργοδοτών-επιχειρηματιών, για χρέη από άκοπες αποδείξεις-αδήλωτα κέρδη-αφορολόγητες εισπράξεις-μαύρες καταθέσεις-παράνομο πλουτισμό των καταστηματαρχών-τεχνιτών-ελεύθερων επαγγελματιών, για ανεξόφλητα-απλήρωτα τραπεζικά δάνεια-φόρους-τέλη-πρόστιμα-λογαριασμούς οργανισμών της πραγματικής οικονομίας, μέσω των περιουσιών των οφειλετών-υπόχρεων της αγοράς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Wall-Street-is-

Μόλις 1% απέχει ο Stoxx 600 από το να διαγράψει τις απώλειες του χειμώνα, εν μέσω αισιοδοξίας για χαλαρότερη νομισματική πολιτική και μια επικείμενη εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας - Η παράταση σε Μέι για συμφωνία Brexit δίνει μια ανάσα στις αγορές

dimaras_perivallontos

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κάλεσε τους πολίτες, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν ακόμη στο κάλεσμα για δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους, να το κάνουν με ηλεκτρονικό τρόπο στην πλατφόρμα του Κτηματολογίου, ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης

tsak-xou_main01

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις, με ορόσημο το EuroWorking Group της 25ης Μαρτίου, το οποίο και θα προετοιμάσει το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Απριλίου - Σε ποια θέματα «κολλάει» η τελική συμφωνία

10