Ανοιχτή εκδήλωση της ΠΕΤΕΤ για την καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων

Ανοιχτή εκδήλωση της ΠΕΤΕΤ για την καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων

Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018 για την «Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά».

Ανοιχτή εκδήλωση της ΠΕΤΕΤ για την καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων
Στην συζήτηση που ακολούθησε τις εισηγήσεις, αναπτύχθηκε προβληματισμός από τους παρεβρισκόμενους για την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων όχι μόνο στην βιομηχανία αλλά και στις ΜΜΕ Ελληνικές επιχειρήσεις και την ενημέρωση των πολιτών σχετικώς με τις νέες τεχνολογίες και πως αυτές επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες τους.

Παράλληλα, τονίστηκε η σημαντική συμβολή των τεχνολόγων τροφίμων και της ΠΕΤΕΤ τόσο στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων όσο και στην υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και την ενημέρωσης των πολιτών.

Ανοιχτή εκδήλωση της ΠΕΤΕΤ για την καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την ημερίδα, αναφέρει η ΠΕΤΕΤ. Ευχαριστούμε τους ομιλητές: Νίκο Βαλέτ Χημικό Μηχανικό, Group R&D Director Chipita S.A. Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρο Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ.Αττικής Αντώνη Καναβούρα, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρούλα Μαλιαχόβα ,Υπ. Μαρκετινγκ, Συνεταρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ Εύα Κωνστανίνη , Βιοτεχνολόγο MSc , Ερευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E. Ιωάννη Σμαρνάκη, Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ-Διευθυντή Εργοστασίου και R&D, Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους φοιτητές Λυδία Βαλάση και Μαρίνο Ξαγοράρη εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι οποίοι μας παρουσίασαν το προϊόν που σχεδίασαν"ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B' διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων".

Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Μανιατέα, για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης και τα μέλη μας Παναγιώτα Βλάχου, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Κωνσταντίνο Τζόγια και Κοντάκο Σταύρο που τον πλαισίωσαν.

« Όπως δεσμευτήκαμε στους συμμετέχοντες, θα επανέλθουμε με νέα εκδήλωση ευρύτερης θεματολογίας», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης