Εντός των ημερών η διάταξη των 120 δόσεων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία

Εντός των ημερών η διάταξη των 120 δόσεων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία

Για οφειλές έως 20.000 ευρώ - Συντόμως θα κατατεθεί και ρύθμιση που θα ορίζει την δυνατότητα καταβολής 36 δόσεων για την αποπληρωμή οφειλών έως 3.000 ευρώ

Εντός των ημερών θα κατατεθεί η διάταξη με την οποία θεσμοθετούνται 120 δόσεις, για οφειλές έως 20.000 ευρώ στα Ασφαλιστικά Ταμεία, προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος. Ταυτοχρόνως, ο κ. Πετρόπουλος ενημέρωσε το Σώμα, ότι συντόμως θα κατατεθεί και ρύθμιση που θα ορίζει την δυνατότητα καταβολής 36 δόσεων για την αποπληρωμή οφειλών έως 3.000 ευρώ.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο αρμόδιος υφυπουργός εξήγησε, ότι περίπου το 90% των οφειλών (το 87,8% στο ΚΕΑΟ) δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος του 2014 και ακριβώς επειδή είναι παλιές, έχουν μεγάλες προσαυξήσεις. Όπως ανέφερε επίσης, οι εισφορές των μη μισθωτών το 2017 είναι 623 εκατ. ευρώ λιγότερα, συγκριτικά με το 2016, ενώ φέτος επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη εισπραξιμότητα σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, ο κ. Πετρόπουλος τόνισε, ότι «τα επόμενα χρόνια, μετά και από την αφαίρεση από τη βάση υπολογισμού των εισφορών που καταβλήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, που είχαμε στην αρχική περίοδο, θα έχουμε τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ λιγότερες εισφορές, που θα καταβάλλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι δικηγόροι, περίπου στο 19%, δεν πληρώνουν καμία εισφορά».

Δεδομένου ότι ο ερωτών βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άργησε, τουλάχιστον έξι μήνες, να φέρει την ρύθμιση αυτή, ο κ. Πετρόπουλος διευκρίνισε, ότι η καθυστέρηση οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον καθορισμό των καλύτερων όρων διευκόλυνσης των οφειλετών.

Τέλος, ο κ. Πετρόπουλος μίλησε για την θετική συμβολή της εφαρμογής των ρυθμίσεων οφειλών στα οικονομικά του ΕΦΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΕΥΓΕ!!

Όπως τα λες ακριβώς είναι!! Αν ο σκοπός τους ειναι να ρυθμιστούν οι πραγματικές οφειλές του κόσμου, και όχι να προσφέρουν μια ρύθμιση-παγίδα με την οποία ύπουλα βάζουν τον κόσμο να αποδεχτεί ως νόμιμες τις χρεώσεις τους, η εξίσωση είναι ΠΑΡΑ πολύ απλή: το ποσό που έχει χρεώσει ο οαεε μαζί με ο,τι πρόστιμα και τοκούς λεει ΜΕΙΟΝ ολο το ποσο για Ι/Φ κάλυψη και τους τόκους και πρόστιμα που αντιστοιχούν σε αυτήν αφού παρανόμως δεν την παρείχε - την διαφορά που απομένει για το κομμάτι της συνταξης εφ' όσον επανυπολογιστούν οι εισφορές στα νόμιμα, βάσει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, επίπεδα (αναλογικά με τα εισοδήματα του καθενός) - ΟΛΟΙ οι τόκοι και ό,τι αλλές επιβαρύνσεις, πρόστιμα κλπ έχουν βάλει στο κομμάτι τις σύνταξης (αφού ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ σε κανέναν να πληρώσει μόνο το κομμάτι της συνταξης, ξεχωριστα, όσο ο οαεε παρανόμως στερούσε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, οπότε δεν επέτρεπε ο οαεε την εμπρόθεσμη πληρωμη της συνταξης!) = Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ)!! Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα κάρο μ****ιες. Παγίδες, σε παγίδες, και παρανομίες σε παρανομίες, για να πουλήσουν την ιδέα πως κάτι κάνουν ενώ ο σκοπός τους φαίνεται πως θα είναι ακριβώς αυτός που λες!

ellinas

ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, (ΔΗΘΕΝ) "ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ" ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Π.Ρ.Ι.Ν. ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Η Π.Ρ.Α.Γ.Μ.Α.Τ.Ι.Κ.Η. ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ??? Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΟΑΕΕ (ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ "ΕΦΚΑ") ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ "ΧΡΕΗ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΓΕΙΑΣ ΠΟΥ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ) ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ Υ.Γ.Ε.Ι.Α.Σ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ?? ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ, Ξ.Ε.Κ.Α.Θ.Α.Ρ.Ο.: ΤΟ ΑΡΘΡΟΙΣΜΑ Ο.Λ.Ω.Ν. ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΑΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ) ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΒΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΝΕ Ο ΟΑΕΕ (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ (!!!!!). ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΡΕΔΕΥΟΜΑΣΤΕ: ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ρ.Ο.Ν.Ι.Α.Σ. - ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο.Χ.Ι. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΑΕΕ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ! ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ "ΠΑΚΕΤΟ" ΤΗΣ ΠΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ!) Ο ΟΑΕΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΧΡΕΩΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΣΑ - ΜΗ-ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ - ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΚΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ, ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΥΘΜΙΣΟΥΝ (ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ) ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ, ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, Μ.Α.Ζ.Ι. ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ (ΤΟ "ΑΠΟ ΠΟΥ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ..), ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, "ΔΕΧΕΤΑΙ" ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ Σ.Υ.Ν.Ο.Λ.Ο. ΤΟΥΣ (!!!), ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...."ΔΩΡΟ" ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΟΑΕΕ Ε.Ω.Σ. ΤΟ 85% ΤΩΝ....Π.Ρ.Ο.Σ.Α.Υ.Ξ.Η.Σ.Ε.Ω.Ν. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΠΡΟ-ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ + ΤΟ 15% ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ + ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ??????? ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ Δ.Ε.Ν. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ, ΔΗΘΕΝ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ "ΡΥΘΜΙΣΗ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης