
Και εγώ ήξερα έναν εκατομμυριούχο ο οποίος υπερηφανευόταν παντού ότι αγόρασε κινητό μόνο 20 ευρώ. Ενώ αντιθέτως όλοι οι μέσης κλάσσης και οι φτωχοί υπερηφανεύονται όταν αγοράσουν ακριβά κινητά.
Και μετα σου λενε οτι το χρημα πρεπει να αλλαζει χερια,για το καλο της οικονομιας. Να γιατι η οικονομια παει απο το κακο στο χειροτερο. Αν δε ξοδεψεις εσυ ,τοτε ποιος; Ασχημο πραγμα η τσιγκουνια.
Σωστός! Στην Ελλαδα η επιδειξιομανία ειναι θεσμός. Στην Σκανδιναβια τρως κράξιμο αν το "παίζεις λεφτάς" Ο τύπος του ΙΚΕΑ έστησε την επιχείρηση απο μεράκι και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Η εξάπλωση της αλυσίδας και η αποδχη απο τους καταναλωτές ειναι αυτα που τον γεμίζουν και οχι τα λούσα και τα φρου-φρου .
καμια σχεση δηλ με τον καθε ελληναρα δηθεν που επερνε δανειο για να αγορασει bmw και να κανει τον καουμπου στα μπουζουκτσιδικα , και ο καθε {...} ελληναρας γραφει οτι του κατεβει γιατι αυτος ειναι μαγκας και καραμπουζουκλης και τα σκορπαει (τα δανεικα και μετα κλαιγεται για το κακο κρατος) ... αμα εισαι μαγκας ρε γιδι τραβα να γινεις σαν και αυτον και μετα φαε οσα βγαζεις , μπορεις ? οχι γιατι εισαι ενας αχρηστος καραγκιοζης κλαψιαρης και ανικανος ....
. Υπηρξαν και ελληνες καλυτεροι απο αυτον αλλα ηξεραν να ζουν .Εξαλλου δεν ειναι ολοι οι κρυοκολοι οι σουηδοι σαν αυτον . Αν εισε ελληνας θα πρεπει να ντρεπεσε για αυτα που γραφεις . Αν δεν σου αρεσει ο χαρακτηρας των ελληνων πηγενε με τους προσφηγες στη σουηδια .
"πανέξυπνε" ανθέλληνα οι Σουηδοι έχουν μεγαλύτερα χρέη απ ότι οι Ελληνες. Χρεοκόπησαν ανεπίσημα το 1991 και τώρα ξανά προς την ίδια δόξα τραβούν. Θα κάνεις γούστο λίαν συντόμως τι θα συμβεί στην χώρα αυτή. .Η Σουηδία έχει μεγαλύτερο συνολικό χρέος απ ότι η Ελλάδα
...Δεν βγάζεις το χωριό απο τον άνθρωπο ΟΣΑ χρήματα κ δόξα κ να αποκτήσει! Νόμος. Αν δεν ηταν ετσι ο χατακτηρας του σιγουρα ΔΕ θα μεγαλουργούσε σε τέτοιο δυσθεώρητο βαθμό. Μου θυμίζει εναν (συγχωρεμένο τωρα) μεγαλοξενοδόχο της Ρόδου σε μια συζητηση που έτυχε να ήμουν παρόν, τον ακούω να λεει στα στελέχη του: "Εγω κυριοι μπακάλης ήμουν, κ παραμένω. Οσο ξενοδοχεία ή επιχειρησεις κ να έχω.." Πήγαινε σε όλες τις διαπραγματεύσεις με ξένους ή έλληνες πράκτορες, μικρούς ή τεράστιους δεν ειχε σημασία, με το ΜΟΛΥΒΙ κ το ΤΕΤΡΑΔΙΟ. Παντα! Έγραφε, έσβηνε, σημείωνε. Τα παντα. Στο τελος του, οι επιχειρησεις του ηταν ελεύθερες δανεισμού, κερδοφόρες του σκοτωμού, ολοι κ ολα πληρωμένα ΣΥΝ μια γερή καβάτζα στην άκρη! Στα ανήψια πήγαν που τα πούλησαν ολα φυσικα. Οικογένεια δεν εκανε ποτέ, ζούσε κ έτρωγε μεσα στα ξενοδοχεία του. Να μου πείτε ζωη ηταν αυτη; Οχι βεβαια.. Αλλα η πορεία του σαν μεγαλοεπιχειρηματίας που ξεκίνησε απο τον πάτο μιας κατεστραμμένης απο τον πολεμο χωρας, εξαιρετική.
Η στραβή μύτη, προδίδει την καταγωγή του!