Η Κάτια Δανδουλάκη θα ανεβάσει τον «Βυσσινόκηπο» τον Οκτώβριο του '26
Σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου
Ο εμβληματικός «Βυσσινόκηπος», το κύκνειο άσμα του ‘Αντον Τσέχωφ θα ανέβει τον Οκτώβριο του 2026 στο Θέατρο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ.
H Κάτια Δανδουλάκη στον ρόλο της Λιουμπόφ Αντρέγιεβνα και η σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του θιάσου βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.