Μάριος Φραγκούλης: Καλοκαιρινές συναυλίες με μια αγκαλιά τραγούδια

Μάριος Φραγκούλης: Καλοκαιρινές συναυλίες με μια αγκαλιά τραγούδια

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας θα εμφανιστεί

Μάριος Φραγκούλης: Καλοκαιρινές συναυλίες με μια αγκαλιά τραγούδια
Παρά τις διεθνείς καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του ο Μάριος Φραγκούλης φρόντιζε πάντα να διατηρεί ζωντανή και ζεστή τη σχέση του με το ελληνικό κοινό. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχει προγραμματίσει συναυλιακά μουσικά ραντεβού όχι μόνον στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.

Η καλοκαιρινή μουσική διαδρομή του θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη, θα συνεχιστεί με ζωντανή εμφάνιση στο Κηποθέατρο Παπάγου (24/7) και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με δύο συναυλίες σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει γνωστά κομμάτια από τη δισκογραφία του, καινούργια ελληνικά τραγούδια που παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό, όπως τα «Μια καλημέρα» και «Χέρια φτερά» σε στίχους Παρασκευά Καρασούλου και μουσική Χρίστου Θεοδώρου. αλλά και κλασικές επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη στο καλοκαιρινό αυτό μουσικό ταξίδι θα είναι ο νεαρός ερμηνευτής Κωνσταντίνος Γιουρτσίδης, στις δυνατότητες του οποίου πιστεύει πολύ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουλίου – Θεσσαλονίκη, Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Παρασκευή 24 Ιουλίου – Αθήνα, Κηποθέατρο Παπάγου
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου – Ρέθυμνο (Κρήτη), Λόφος 
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Χανιά (Κρήτη), Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης