Μανώλης Χιώτης: Τα σουίνγκ και τα μάμπο του σε ένα νέο μουσικό πρόγραμμα
Με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου. Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν
Ένα μουσικό αφιέρωμα στα περίφημα μάμπο και τα σουίνγκ τουΜανώλη Χιώτη έχει ετοιμάσει η Λίνα Νικολακοπούλου και θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου Up Stage, από τις 8 Φεβρουαρίου, από τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη και τους τραγουδιστές Γεράσιμο Ανδρεάτο και Ασπασία Στρατηγού.
Ο καινοτόμος Μανώλης Χιώτης, ο οποίος με δική του επινόηση προσέθεσε την τέταρτη χορδή στο μέχρι τότε τρίχορδο μπουζούκι, έδωσε στα μαγικά του δάχτυλα φτερά και κατόρθωσε να παίζει σε μεγάλες ταχύτητες, ρυθμούς και μοτίβα, που άλλαξαν το τοπίο της μουσικήγς διασκέδασης της χώρας.
Σε αυτά τα ξεσηκωτικά ρυθμικά τραγούδια, που τόσο μοναδικά ερμήνευε η Μαίρη Λίντα, θα αποτελούν τον κορμό του ξεχωριστού αυτού προγράμματος που ξυπνά μνήμες από μια άλλη, πιο αθώα και ευχάριστη εποχή.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.