Κατερίνα Ευαγγελάτου: Ανεβάζει τη θεατρική παράσταση - φαινόμενο «The Doctor» στο «Αμφι-Θέατρο»

Κατερίνα Ευαγγελάτου: Ανεβάζει τη θεατρική παράσταση - φαινόμενο «The Doctor» στο «Αμφι-Θέατρο»

Το έργο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο

Evagelatou_-_Goulioti_-_Zatzopoulos
Ένα πανέξυπνο, σύγχρονο θεατρικό θρίλερ το οποίο εστιάζει στον διάλογο επάνω σε κρίσιμα θέματα της σύγχρονης εποχής, το «The Doctor» του του Robert Icke, ανεβάζει, από τις 8 Δεκεμβρίου στο «Αμφι-Θέατρο», η Κατερίνα Ευαγγελάτου, με πρωταγωνιστές τους Στεφανία Γουλιώτη και Νίκο Χατζόπουλο.

Πρόκειται για ένα καθηλωτικό έργο που αναφέρεται στην ηθική της έμφυλης και φυλετικής ταυτότητας, στα κοινωνικά προνόμια, τη θρησκεία, την ψυχική υγεία και τη σεξουαλικότητα, ένα παγκόσμιο θεατρικό φαινόμενο που μετά την πρεμιέρα του στο Λονδίνο παρουσιάστηκε με θριαμβευτική επιτυχία στα σημαντικότερα θεατρικά κέντρα του κόσμου

Η υπόθεση

Μετά από μία αυτοσχέδια απόπειρα έκτρωσης στο σπίτι, ένα 14χρονο κορίτσι μεταφέρεται ετοιμοθάνατο στο Ινστιτούτο Elizabeth. Όταν φτάνει εκεί, είναι πια πολύ αργά για να την σώσουν. Αλλά όταν η Ρουθ Γουλφ, η Διευθύντρια και επικεφαλής γιατρός του Ινστιτούτου, αρνείται να αφήσει έναν ιερέα να επισκεφτεί το κορίτσι για την τελευταία μετάληψη, επειδή θα της προκαλούσε «έναν ανήσυχο θάνατο», ένα σκάνδαλο ξεσπά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετατρέπει μια ιατρική απόφαση σε ανθρωποφάγα δίνη. Σύντομα τα σόσιαλ μήντια λένε ότι η Γουλφ επιτέθηκε στον ιερέα και σκότωσε το κορίτσι.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Αλίκη Ανδριωμένου, Μαριάννα Δημητρίου, Σταύρος Καλλιγάς, Aurora Marion, Αμαλία Νίνου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ζωή Ρηγοπούλου και Νίκη Σερέτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που βγάζουν από βάθος 1.000 μέτρων Αμερικανό σπηλαιολόγο στην Τουρκία

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης