Σπύρος Πετρουλάκης: «Άλλο το μυθιστόρημά μου "Σασμός" και άλλο το τηλεοπτικό προϊόν»
Ο δημοφιλής συγγραφέας με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του κοινωνικού μυθιστορήματος με τίτλο «Η Κληρονομιά» εκδ. Μίνωας μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου
Η «Κληρονομιά» είναι ένα καθηλωτικό δικαστικό θρίλερ με δράση,αγωνία και ηθικά διλήμματα. Με εφαλτήριο τη σταφιδική εξέγερση του 1935 στην Πελοπόννησο, καταλήγουμε στις δικαστικές αίθουσες της σημερινής εποχής. Οι αναγνώστες καλούνται να διαλέξουν πλευρά επιστρατεύοντας τη λογική και όχι την καρδιά.
Μίλησε επίσης για την αγωνία του συγγραφέα όταν κυκλοφορεί ένα νέο μυθιστόρημα λέγοντας ότι: «ποτέ μια εμπορική επιτυχία βιβλίου δεν είναι από πριν σίγουρη». Τέλος αναφερόμενος στη σειρά του ΑΛΦΑ «Σασμός» είπε ότι; «Δεν μου αρέσουν όλες οι ιστορίες που υπάρχουν στο σενάριο της σειράς, αλλά...», λέει χαρακτηριστικά.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.