Back to school: Η διασκέδαση επιστρέφει νοσταλγικά

Back to school: Η διασκέδαση επιστρέφει νοσταλγικά

Επιστροφή στα σχολεία για τους μικρούς μας φίλους αλλά η ψυχαγωγία συνεχίζεται από το Vodafone TV που φροντίζει να κάνει τα απογεύματα και τα βράδια του Σεπτεμβρίου, για μικρούς και μεγάλους, πολύ διασκεδαστικά!

bach2

Sponsored Content

Η νέα σχολική χρονιά έρχεται για να προσφέρει καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις, αλλά οι γνωστοί και αγαπημένοι κινηματογραφικοί ήρωες από τα παλιά εξακολουθούν να μάς γνέφουν και να μάς προσκαλούν σε μια βουτιά στη νοσταλγία.
Έτσι, το Vodafone TV αφιερώνει τον Σεπτέμβριο σε sequels και prequels που άφησαν εποχή! Με αφορμή καινούργιες διασκευές ταινιών της Disney, όπως το Pinocchio με τον Τομ Χανκς (διαθέσιμη από 08/09), το Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2 (διαθέσιμη 30/09), και πολλές ακόμα, οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν μεγάλες επιτυχίες που άφησαν εποχή μέσα από το Disney+.


Πινόκιο

W-FAN-Pinocchio-L_2022-09-02_07_18_21
Κλείσιμο
Βασισμένη στο ιταλικό βιβλίο του 1883 του Κάρλο Κολόντι “The Adventures of Pinocchio” και στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney του 1940, η καινούργια ταινία  είναι η live-action διασκευή του κλασικού φιλμ ζωντανεύοντας τη μαγεία του παραμυθιού με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Ο Τομ Χανκς με λευκά μαλλιά, γυαλιά και γκρίζο μουστάκι, μεταμορφώνεται εντυπωσιακά στον γέρο ξυλουργό Τζεπέτο  και εύχεται να αποκτήσει έναν αληθινό γιο. Η Σύνθια Ερίβο γίνεται η Καλή Νεράιδα που εκπληρώνει την επιθυμία του και μετατρέπει την μαριονέτα Πινόκιο σε πραγματικό αγόρι,  ενώ φωνή στον Πινόκιο χαρίζει o 13χρονος Μπέντζαμιν Έβαν Έινσουορθ, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο θρίλερ «Οι δαίμονες της έπαυλης Μπλάι». 

Ο πιο αγαπημένος ψεύτης όλων των εποχών ζει τις συναρπαστικές του περιπέτειες στην πορεία του για να γίνει αληθινό αγόρι σε μια άκρως εντυπωσιακή ταινία σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις. 
Διαθέσιμη από τις 08/09, αποκλειστικά στο Disney+ που μπορεί να απολαύσει κανείς μέσα από το Vodafone TV.

Πινόκιο | Disney+ Greece




«Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2»

hocus_pocus2_TM
Πριν από 29 χρόνια κάποιος άναψε το κερί της Μαύρης Φλόγας, ανέστησε τις αδερφές Σάντερσον του 17ου αιώνα, με αποτέλεσμα εκείνες να επιστρέψουν αναζητώντας εκδίκηση. Τώρα εναπόκειται σε τρεις μαθητές γυμνασίου να σταματήσουν τις αδηφάγες μάγισσες από το να προκαλέσουν έναν νέο όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει την Παραμονή του Χάλογουιν.

Το «Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2» της Disney είναι το σίκουελ της κλασικής καλτ ταινίας του 1993 με τις απολαυστικά κακές αδερφές Σάντερσον να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερο χάος. Η Μπέτι Μίντλερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κάθι Νατζίμι. είναι  η Γουίνιφρεντ, η Σάρα και η Μέρι Σάντερσον, οι τρεις ιδιόρρυθμες μάγισσες που δημιουργούν απίθανες καταστάσεις εξωφρενικής τρέλας και ατέλειωτων κωμικών καταστάσεων.

Αποκλειστικά στο Disney+ από 30/9, που μπορεί να απολαύσει κανείς στο Vodafone TV.

Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2 | Disney+ Greece



Info
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO σε ένα μέρος.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+ που ανανεώνεται κάθε μήνα.

Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200 ΔΩΡΟ το Vodafone TV με το Disney+ & την ΗΒΟ μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης