Μετά τις τρεις sold out συναυλίες που έχει ήδη δώσει στην Αθήνα, οΓιώργος Νταλάραςσυνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιήσει δυο ακόμη μουσικές παραστάσεις, τη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη και τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Μαζί του θα είναι οι ταλαντούχες ερμηνεύτρθιες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη κλείνοντας με την τελευταία συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Θα τον πλαισιώνουν δέκα εξαιρετικοί μουσικοί.
Ο δημοφιλής ερμηνευτής θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με νέα τραγούδια και αγαπημένα κομμάτια -σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών