Σαμ Σμιθ: Τί δηλώνει για τα τραγούδια του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του

Σαμ Σμιθ: Τί δηλώνει για τα τραγούδια του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του

Το «Love Goes» είναι τη έκτη προσωπική δισκογραφική δουλειά που πολυβραβευμένου καλλιτέχνη

Sam_Smith
Δριμύτερος και με την ελπίδα πως θα επαναλάβει την επιτυχία του πρόσφατου παραλθόντος επιστρέφει στην δισκογραφία ο Σαμ Σμιθ. Ο πολυβραβευμένος Βρετανός τραγουδοποιός – ερμηνευτής μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, το 6ο κατά σειρά της προσωπικής του δισκογραφίας, το οποίο έχει τίτλο «Love Goes».

Για την ηχογράφηση των καινούργιων του τραγουδιών ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, που έχει ήδη αποσπάσει τέσσερα μουσικά βραβεία Γκράμι αλλά και ένα Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, συνεργάστηκε με μια ομάδα κορυφαίων μουσικών και τεχνικών ήχου τους οποίους εμπιςστεύονται μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως η Σελίν Ντιόν, ο Έντ Σίραν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κ.α.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει τα κομμάτια καταγράφουν αληθινές προσωπικές ιστορίες και δουλεύονταν επί δύο ολόκληρα: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν η πιο πειραματική περίοδο της ζωής μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο» εξολολογείται ο ίδιος για να εξηγήσει αμέσως μετά: «Κάθε φορά που έμπαινα στο στούντιο υποσχόμουν στον εαυτό μου πως δεν θα έβαζα κανέναν περιορισμό. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο μαγικό, θεραπευτικό και διασκεδαστικό».

Απευθυνόμενος δε στο κοινό του λέει χαρακτηριστικά: «Ακούστε αυτά τα τραγούδια με ανοιχτή καρδιά και αντιμετωπίστε το καθένα σαν ένα διαφορετικό λουλούδι από τον κήπο, απολαύστε τα. Προσπάθησα να μην πάρω τον εαυτό μου πολύ σοβαρά όταν τα έγραφα. Ελπίζω να σάς κάνουν να χαμογελάσετε γιατί εμένα με έκαναν και συνεχίζουν να με κάνουν να χαμογελώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης