Η Χάρις Αλεξίου τον χειμώνα στο θεατρικό σανίδι

Η Χάρις Αλεξίου τον χειμώνα στο θεατρικό σανίδι

Από τον Οκτώβριο στο «Μικρό Παλλάς»

Χαρουλα
Μπορεί να αποφάσισε να εγκταταλείψει το τραγούδι καθώς, όπως η ίδια εξομολογήθηκε γενναία πρόσφτάτως. η φωνή της δεν την ακούει πλέον, υπάρχει όμως και η θεατρική σκηνή στην οποία έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία. Σε αυτήν θα ανέβει λοιπόν τον Οκτώβριο η Χάρις Αλεξίου  ως πρωταγωνίστρια του θεατρικού αφηγήματος του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με τίτλο «Μεταμφίεση» που θα ανέβει την νέα χειμερινή περίοδο στο Μικρό Παλλάς, σε σκηνοθεσία Σταύρου Ράγια.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα διηγείται τη ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκας. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα θα ανοίξει όλα της τα χαρτιά εξηγώντας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της. Σε μία διαρκή μεταμόρφωση. Για να μπορέσει να συνεχίσει.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Μία γυναίκα χωρίς όνομα, μέσα στην ησυχία του μικρού της κόσμου, μονολογεί. Η σημερινή μέρα δεν είναι τυχαία. Συμπληρώνονται κάποια χρόνια από το θάνατο ενός ανθρώπου που στάθηκε σημαντικός για τη ζωή της. Εκείνη δούλευε τότε ως νυχτερινή αποκλειστική του νοσοκόμα. Κι αυτός, λάτρευε να της μιλά με τις ώρες. Οι διηγήσεις του “Γέρου” της καθώς και μια εξωφρενική συγκυρία θα αλλάξει τα πάντα μέσα σε μια μέρα.

Η ηρωίδα βλέπει  το είδωλό της στον καθρέφτη αντεστραμμένο και δεν το αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από την πραγματικότητα, σκέφτεται. Ούτε και αλήθεια γίνεται να υπάρξει δίχως τη λάμψη μιας απάτης. Η ηρωίδα κάνει τον απολογισμό της ακροβατώντας επιδέξια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ειλικρίνειας και παραπλάνησης, κωμικότητας και άκρως τραγικής μοναξιάς. Καθώς μιλά και ακούει τη φωνή της αιχμαλωτίζεται κι η ίδια στον ιστό της σαγηνευτικής της αφήγησης. 
Όλα είναι πάντα αλλιώς, κι η ίδια είναι πάντα μια άλλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Μάτι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης

Φορολογικές δηλώσεις: Αλλάζουν τα εκκαθαριστικά του φόρου στο Taxisnet

Αφορολόγητες οι δωρεές και γονικές παροχές ως 150.000 ευρώ για αγορά α΄κατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης