Πράσινο supercar από την BMW! (Video)

Πράσινο supercar από την BMW! (Video)

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη το πρωτότυπο Vision EfficientDynamics και η αποκάλυψη του τελικά αποδείχτηκε πως μόνο ανούσια δεν ήταν..

Πράσινο supercar από την BMW! (Video)
Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη το πρωτότυπο Vision EfficientDynamics και η αποκάλυψη του τελικά αποδείχτηκε πως μόνο ανούσια δεν ήταν.
Πρόσφατα η BMW ανακοίνωσε πως το 2013 θα μπει στην γραμμή παραγωγής της ένα supercar με οικολογικό DNA δίχως όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες.
Το φουτουριστικό πρωτότυπο που βλέπετε στις φωτογραφίες θα αποτελέσει την βάση και παρόλο που η ονομασία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί φήμες θέλουν να υιοθετείται το λογότυπο i100. Τι μπορεί να περιμένει κανείς κάτω από το καπό; Οι Βαυαροί μας έχουν δείξει πως είναι ικανοί για όλα για αυτό λογικά θα πρέπει να περιμένει κανείς ένα θερμικό κινητήρα που θα συνδυάζεται με τεχνολογία plug-in.
Υπενθυμίζεται πως το Vision που παρουσιάστηκε το 2009 ήταν εξοπλισμένο με τρικύλινδρο turbo-diesel 1,5 lt που απέδιδε 164 PS και συνεργαζόταν με δύο ηλεκτροκινητήρες. Το πιο απίθανο είναι πως η συνολική ισχύς της υβριδικής διάταξης έφτανε τους 328 PS εξασφαλίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις με τα 0-100 km/h να πετυχαίνονται σε 4,8 sec!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης