Το ολοκαίνουργιο Opel Zafira Tourer (Video)

Το ολοκαίνουργιο Opel Zafira Tourer (Video)

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το πρωτότυπο Zafira Tourer και τώρα η Opel δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το μοντέλο παραγωγής. Βασίζεται σε εντελώς νέα πλατφόρμα που έχει...

Το ολοκαίνουργιο Opel Zafira Tourer (Video)
Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το πρωτότυπο Zafira Tourer και τώρα η Opel δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το μοντέλο παραγωγής. Βασίζεται σε εντελώς νέα πλατφόρμα που έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 5,7 cm (συνολικά 2,76 m) και επόμενο είναι να διαθέτει μεγαλύτερους χώρους όχι μόνο από το υπάρχον Zafira αλλά και από πολλά ανταγωνιστικά μεσαία MPV.

Παρά τα 4,66 m μήκους η κόμπακτ σχεδίαση κάνει το αμάξωμα να φαίνεται μικρότερο (τουλάχιστον στις φωτογραφίες που βλέπουμε) ενώ το στιλ της μάσκας μας παραπέμπει στη νέα άποψη της εταιρίας με πρεσβευτή το Ampera. Η 3η σειρά καθισμάτων και η επταθέσια διάταξη είναι ένα από τα χωροταξικά ατού του γερμανικού MPV ενώ η εμφάνιση του ταμπλό δείχνει να έχει ως πυξίδα τα Astra και Insignia. Από την άλλη, η αύξηση του πορτμπαγκάζ κατά 65 lt (συνολικά 710 lt) στην πενταθέσια διάταξη και σε σχέση με το τωρινό Zafira είναι ενδεικτικό της μεγαλύτερης πρακτικότητας και χώρων που θα προσφέρει το Tourer.

Αρχικά η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται πέντε εκδόσεις κινητήρων που προέρχονται από τα Meriva και Astra. Οι βενζίνης είναι υπερτροφοδοτούμενες και εξοπλίζονται με κινητήρες 1,4 lt ισχύος 120 PS και 140 PS ενώ οι πετρελαιοκίνητες 2.0 CDTI αποδίδουν 110, 130 και 165 PS. Αργότερα θα δούμε και ισχυρότερες εκδόσεις OPC αλλά και «πράσινες» εκδόσεις που θα εναλλακτικά θα καταναλώνουν φυσικό αέριο ή υγραέριο που είναι και πολύ «επίκαιρο» για την χώρα μας.


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης