Στα μέσα του 2011 το νέο Toyota Yaris!

Στα μέσα του 2011 το νέο Toyota Yaris!

Το Καλοκαίρι αναμένεται στους Ευρωπαϊκούς δρόμους το νέο Toyota Yaris. Οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο...

Στα μέσα του 2011 το νέο Toyota Yaris!
Το Καλοκαίρι αναμένεται στους Ευρωπαϊκούς δρόμους το νέο Toyota Yaris. Οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Σημειώστε πως το «Vitz» που βλέπετε να είναι η ονομασία του Yaris στην ιαπωνική αγορά.

Οι διαφορές με το νέο Yaris, που πιθανότατα θα το δούμε να κάνει πανευρωπαϊκή πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, αναμένεται να είναι πολύ μικρές όπως είναι και στις προηγούμενες γενιές του δημοφιλούς supermini. Πότε θα το δούμε στους ελληνικούς δρόμους; Μερικούς μήνες μετά την πρεμιέρα, προς τα τέλη του 2011.

Από την άλλη, η εμφάνιση του νέου Yaris δείχνει αισθητά πιο σύγχρονη με το αμάξωμα να χαρακτηρίζεται από την δυναμική του νέου Avensis καθώς και του νέου Prius. Το πίσω μέρος δένει αρμονικά με το όλο αμάξωμα το οποίο δεν αποστασιοποιείται από την πετυχημένη σχεδίαση του τωρινού μοντέλου. Όσον αφορά τις διαστάσεις του αμαξώματος το μήκος είναι αυξημένο στα 3,85 m ενώ το επίσης μεγαλύτερο μεταξόνιο (+50 mm) εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα και στο πορτμπαγκάζ.

Κλείσιμο
Στις εκδόσεις των κινητήρων δεν υπάρχουν εκπλήξεις καθώς θα δούμε τα μηχανικά σύνολα των 1,0 lt με τους 69 PS και των 1,33 lt με τους 101 PS. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων ενώ θα υπάρξουν και ημιαυτόματες δίχως να αγνοούμε την diesel έκδοση 1.4 D. Υπάρχουν νέα όμως και για όσους διατηρούν οικολογικές ανησυχίες καθώς από το 2012 θα δούμε και Yaris Hybrid δίχως όμως να γνωρίζουμε οτιδήποτε για την συγκεκριμένη έκδοση καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης