Video: H νέα BMW M5 Concept (upd)

Video: H νέα BMW M5 Concept (upd)

Σε μια κλειστή εκδήλωση με πολύ λίγους προσκεκλημένους η BMW παρουσίασε «ανεπίσημα» την M5 Concept...Τελευταία ενημέρωση...

Video: H νέα BMW M5 Concept (upd)
Σε μια κλειστή εκδήλωση με πολύ λίγους προσκεκλημένους η BMW παρουσίασε «ανεπίσημα» την M5 Concept (η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στην έκθεσης της Σαγκάης στις 19 Απριλίου 2011).
Όπως μαρτυρά το πλήρες όνομα του αυτοκινήτου, το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίζεται αρχικά ως πρωτότυπο και η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί αργότερα.
Η BMW M5 Concept διαθέτει τον ίδιο V8 κινητήρα 4,4 lt που τοποθετείται στις X5 M και X6 M και φυσικά διαθέτει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT Drivelogic επτά σχέσεων.
Στις φωτογραφίες και το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Γερμανοί, οι γυάλινες επιφάνειες είναι σκούρες ώστε να μη φαίνεται το εσωτερικό, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Κλείσιμο
Στην ίδια εκδήλωση στο Μόναχο οι άνθρωποι της BMW παρουσίασαν και κάποια πρωτότυπα του «M Division» τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στην παραγωγή.
Εκεί εμφανίστηκε και το πρωταπριλιάτικο αστείο των Γερμανών, η M3 Pick-Up.

Τελευταία ενημέρωση:
Όπως έγινε γνωστό από ανεπίσημες πηγές (οι Γερμανοί της BMW δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις τους), η έκδοση παραγωγής της Μ5 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Η είδηση αυτή δε μας εκπλήσσει, καθώς το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στην Κίνα δείχνει ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο εξέλιξης (τουλάχιστον σχεδιαστικά).











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης