H Mercedes CLS 63 AMG (vídeo)

H Mercedes CLS 63 AMG (vídeo)

H CLS 63 AMG είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα, ακριβότερα αλλά και ισχυρότερα μοντέλα που θα μπορεί να αποκτήσει κανείς σε μερικούς μήνες όποτε θα ξεκινήσει και το λανσάρισμα του μοντέλου στην εγχώρια αγορά.

H Mercedes CLS 63 AMG (vídeo)
H CLS 63 AMG είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα, ακριβότερα αλλά και ισχυρότερα μοντέλα που θα μπορεί να αποκτήσει κανείς σε μερικούς μήνες όποτε θα ξεκινήσει και το λανσάρισμα του μοντέλου στην εγχώρια αγορά. Στην γερμανική αγορά οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τα 115.846 (το πακέτο AMG είναι έξτρα) συμπεριλαμβανομένου των φόρων και πάνω-κάτω μπορείτε να κάνετε τις εκτιμήσεις σας για το κόστος εν Ελλάδι.

H Mercedes CLS 63 AMG εξοπλίζεται με V8 κινητήρα με χωρητικότητα 5,5 lt που αντικαθιστά τον V8 των 6,3 lt. Ο νέος V8 εξοπλίζεται με διπλά turbo και αποδίδει 557 PS και 81,6 kgm ροπής στο πακέτο AMG που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κεραμικά δισκόφρενα, 19άρες ζάντες κ.α. Στην στάνταρ έκδοσή του ο κινητήρας αποδίδει 525 PS και 71,4 kgm ροπής ενώ και οι δύο συνδυάζονται με το κιβώτιο AMG Speedshift MCT 7 (με επτά σχέσεις).


Κλείσιμο

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 32% σε σχέση με το V8 μοτέρ και η μέση τυποποιημένη «πέφτει» κάτω από τα 10 lt/100km. Στη μείωση της κατανάλωσης συμβάλει το σύστημα start/stop ενώ το «σασί» προσφέρει στον οδηγό τρία προγράμματα οδήγησης (τα Sport, Sport+ και Manual) για μέγιστη απόλαυση. Όσο για τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται σε 4,3 sec για την έκδοση AMG (4,4 για την απλή CLS 63) με τη τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα… 300 km/h (στα 250 για την απλή).







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης