Αuto Nine: Νέα εκπομπή για το αυτοκίνητο στο Channel 9

Αuto Nine: Νέα εκπομπή για το αυτοκίνητο στο Channel 9

Μία νέα εκπομπή αφιερωμένη στο αυτοκίνητο, την αγορά αυτοκινήτου και τα στελέχη της ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη στο Channel 9. Η εκπομπή "Auto Nine", με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ σκιαγραφεί τους ανθρώπους πίσω από τις εταιρίες, παρουσιάζει και δοκιμάζει τα νέα μοντέλα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενημερώνει...

Αuto Nine: Νέα εκπομπή για το αυτοκίνητο στο Channel 9
Μία νέα εκπομπή αφιερωμένη στο αυτοκίνητο, την αγορά αυτοκινήτου και τα στελέχη της ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη στο Channel 9. Η εκπομπή "Auto Nine", με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ σκιαγραφεί τους ανθρώπους πίσω από τις εταιρίες, παρουσιάζει και δοκιμάζει τα νέα μοντέλα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενημερώνει για τις εξελίξεις στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, και συγκεντρώνει τις σημαντικότερες οικονομικές ειδήσεις πίσω από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το Auto Nine θα προβάλλεται ζωντανά κάθε Πέμπτη στις 19:00, ενώ καθημερινά στο πρόγραμμα του Channel 9 θα μεταδίδονται τα αυτοκινητικά ένθετα Auto Nine, με παρουσιάσεις νέων μοντέλων, δοκιμές και άλλες ειδήσεις του χώρου.

Την επιμέλεια της εκπομπής έχει μία έμπειρη ομάδα συντακτών της αυτοκίνησης, με επικεφαλής τον Δημοσιογράφο και παρουσιαστή Τάκη Τρακουσέλλη.

«AUTO NINE», η μοναδική εκπομπή για την αγορά του αυτοκινήτου, στο Channel 9! Κάθε Πέμπτη, ζωντανά στις 19.00!

Κλείσιμο
Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης