Έρχεται το νέο Land Rover Defender

Έρχεται το νέο Land Rover Defender

Διαρροές, ποιες διαρροές; Η Land Rover θέλει να ξεχάσετε όλες αυτές τις εξαιρετικά αποκαλυπτικές εικόνες του νέου Defender και να εστιάσετε αντί  αυτού σε αυτό το νέο teaser που δείχνει ένα τμήμα της λασπώδους μπροστινής οροφής του νέου SUV περιπέτειας.

Land-Rover-Defender-2019-tsiro-1000
Ενώ η παρακείμενη εικόνα δεν είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, διαπιστώνουμε ότι ο αντίπαλος της Mercedes G-Class θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας Τύπου της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Έχουμε ακόμα περίπου δύο εβδομάδες για να φτάσουμε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του δημοφιλούς μοντέλου, οπότε μην εκπλαγείτε αν θα πλημμυρίσουμε με teasers εικόνες τις επόμενες ημέρες για να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τον αναγεννημένο Defender της επόμενης μέρας. Όπως μπορείτε να θυμηθείτε, η Land Rover σχεδιάζει το Defender στις εκδόσεις 90, 110 και 130, με το τελευταίο να φημολογείται πως δύναται να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ ενήλικα άτομα.

Η Land Rover δηλώνει ότι θα ξεκινήσει να λαμβάνει παραγγελίες για το νέο Defender στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν πως η πρώτη έκδοση που θα εμφανιστεί και μαγνητίζει ήδη το ενδιαφέρον, είναι η μεσαία (σειρά 110), με πέντε, έξι ή επτά θέσεις. Θα ακολουθήσει τον Μάρτιο του επόμενου έτους το μικρότερο μοντέλο 90 με πέντε ή έξι θέσεις και η γκάμα θα ολοκληρωθεί με την αποκάλυψη της σειράς 130 τον Αύγουστο του 2020. Περαιτέρω, η Land Rover θα μπορούσε να εμπλουτίσει τη γκάμα του διάσημου εκτός δρόμου οχήματος με μια έκδοση pick up, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που η εταιρεία η οποία ανήκει στην Tata Motors θα συνεργαστεί με κάποια άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, δεδομένου ότι τα έξοδα έρευνας και εξέλιξης είναι πολύ υψηλά για να το χειριστεί μόνη της η LR.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης