Διαθέσιμες οι Alfa Romeo Giulia & Stelvio NRING

Διαθέσιμες οι Alfa Romeo Giulia & Stelvio NRING

Η Alfa Romeo «ανοίγει» τον κατάλογο παραγγελιών για τις σπορ εκδόσεις ΝRING που εξοπλίζουν τις Giulia & Stelvio Quadrifoglio.

180614_Alfa-Romeo_ORAX8537

Για να γιορτάσει τις κορυφαίες επιδόσεις των μοντέλων της στην απαιτητική πίστα του Nurburgring, η ιταλική φίρμα δημιούργησε τις εκδόσεις NRING για τις Giulia & Stelvio.  Oι συγκεκριμένες θα είναι συλλεκτικές ,καθώς το κάθε μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 108 μονάδες και θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας. Εκτός των εξωτερικών διακοσμητικών στοιχείων και του χαρακτηριστικού γκρι χρώματος, ο στάνταρ εξοπλισμός στην ειδική σειρά "NRING" είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει φρένα carbon-ceramic, αγωνιστικά καθίσματα Sparco με κόκκινο γαζί και σκελετό από ανθρακονήματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mopar με λεβιέ με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, τιμόνι από δέρμα και Alcantara, επίσης με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Κλείσιμο

Το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και οι πλευρικοί μαρσπιέδες. Επίσης περιλαμβάνονται: σκουρόχρωμα τζάμια, Adaptive Cruise Control, πακέτο ηχοσυστήματος Harman Kardon premium, και σύστημα AlfaTM Connect 3D Nav με οθόνη 8.8'', Apple CarPlayTM, Android AutoTM και DAB. Η Giulia λανσάρει τη νέα οροφή  από ανθρακονήματα ενώ η Stelvio εξοπλίζεται με ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή. Και οι δύο έχουν πατάκια με κόκκινο λογότυπο και από την Mopar. Οι Stelvio και Giulia Quadrifoglio Nürburgring Edition sporting που φέρουν το σήμα "NRING" αποτελούν την κορυφαία απόδειξη της απόλυτης υπεροχής της Alfa Romeo.

Θυμίζουμε πως και τα δύο κορυφαία μοντέλα παίρνουν κίνηση από τον γνωστό Bi-Turbo βενζινοκινητήρα V6 των 2,9 λίτρων με ισχύ στα 510 άλογα & 600 Nm ροπής. Οι τιμές για τις εκδόσεις NRING δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης