Η νέα 3αρα και σε έκδοση Touring Wagon!

Η νέα 3αρα και σε έκδοση Touring Wagon!

Κυκλοφόρησαν πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες της έκδοσης Touring Wagon της νέας πολυαναμενόμενης σειράς 3 χωρίς εκτεταμένο καμουφλάζ. Η νέα σειρά 3 αναμένεται σύντομα και η έκδοση στέισον θα ακολουθήσει αργότερα. Στις φωτογραφίες..

Η νέα 3αρα και σε έκδοση Touring Wagon!
Κυκλοφόρησαν πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες της έκδοσης Touring Wagon της νέας πολυαναμενόμενης σειράς 3 χωρίς εκτεταμένο καμουφλάζ. Η νέα σειρά 3 αναμένεται σύντομα και η έκδοση στέισον θα ακολουθήσει αργότερα. Στις φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο είναι ορατά τα εμπρός φωτιστικά σώματα όπως και το πίσω μέρος.

Όσον αφορά στους κινητήρες οι πληροφορίες είναι περιορισμένες αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένη η χρήση του δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Εκτός από την έκδοση των 245PS είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει και άλλη χαμηλότερης απόδοσης στα 184PS. Επιπλέον θα χρησιμοποιηθεί και ο 3λιτρος turbo κινητήρας με αναβαθμισμένη χαρτογράφηση στα 315PS.

Κλείσιμο
Εξελίσσεται όμως παράλληλα με βάση τον 3λιτρο turbo κινητήρα και μια υβριδική έκδοση με την προσθήκη ενός ηλεκτρικού κινητήρα 54PS.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης