Το πρωτάθλημα ξεκίνησε!

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε!

Η F1 μπαίνει στην υβριδική εποχή και όλα έχουν αλλάξει.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε!
Οι κινητήρες που χρησιμοποιούν τα νέα μονοθέσια μοιάζουν μ' αυτούς των αυτοκινήτων παραγωγής, 1.6lt, turbo με σύστημα ανάκτησης ενέργειας και μπαταρίες. Οι κατασκευαστές κινητήρων δούλευαν κοντά δυο χρόνια πάνω στα νέα συστήματα αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ο ήχος έχει αλλάξει δραματικά όπως και το στυλ οδήγησης. Πλέον ο οδηγός καλείται να πιέζει όσο περισσότερο μπορεί για δεδομένη ποσότητα καυσίμου (100kg) αυτό φυσικά αλλάζει εντελώς τη μορφή των αγώνων.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα οι υπόλοιπες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς έχουν επηρεάσει σημαντικά τη μορφή των νέων μονοθεσίων με άκομψα σχέδια που παραπέμπουν σε σεξουαλικά βοηθήματα...

Σε επίπεδο οδηγών οι Ρικιάρντο (Red Bull), Μάγκνουσεν (McLaren) και Κβιάτ (Τοro Rosso) θα διεκδικήσουν την προσοχή μας με τις επιδόσεις τους.

Αν κάποιος μας ζητούσε να δώσουμε μια εικόνα της δυναμικής του φετινού πρωταθλήματος αυτή θα ήταν: Μια απόκρημνη ακτή, βράχια, τρικυμία, σκοτεινά νερά που δεν ξέρεις τι κρύβουν. Στέκεσαι στο βράχο 20 μέτρα πάνω από το νερό, πρέπει να βουτήξεις...τώρα!

Εκεί που σταματά η λογική ξεκινά η F1...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης