Τα Χριστούγεννα της Ferrari!

Τα Χριστούγεννα της Ferrari!

Η αγωνιστική ομάδα των κόκκινων οργάνωσε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα παιδιά των εργαζομένων.

Τα Χριστούγεννα της Ferrari!
Σ’ αυτό βρέθηκαν ντυμένοι Άι Βασίληδες όλοι οι οδηγοί της εταιρείας. Από τους Αλόνσο, Μάσα, Τζενέ, μέχρι και τους Μπερτολίνι, Φισικέλα, Μπρούνι, Ριγκόν, Κομπαγιάσι, Μπιανκί έδωσαν το δικό τους χρώμα σε μια ιδιαίτερα βραδιά.

Λίγο νωρίτερα ο Αλόνσο δέχτηκε από τον Πιέρο Φεράρι ως δώρο μια πολλαπλή εξαγωγής του V8 κινητήρα που πλέον αποτελεί παρελθόν. Ο Ισπανός πρωταθλητής αυτές τις μέρες εργάζεται στον προσομοιωτή της ομάδας στο Μαρανέλο: «Πάντα οι απαιτήσεις από εμάς είναι υψηλές. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα, δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Υπάρχουν νέοι κανονισμοί και αυτό συνεπάγεται έξτρα δουλειά, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να είμαστε 100% έτοιμοι στον πρώτο αγώνα το Μάρτιο». Ο Αλόνσο αυτές τις μέρες μένει στο Μαρανέλο και δουλεύει μαζί με τους μηχανικούς πάνω στις διαδικασίες που θα πρέπει ν’ ακολουθεί για τη χρήση του ERS το 2014.

Από την πλευρά του ο Μάσα στην τελευταία του εμφάνιση ως οδηγού της Ferrari
Κλείσιμο
ήταν εμφανώς συγκινημένος: «Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε για μένα η Ferrari όταν είχα το ατύχημα το 2009. Τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να είσαι αγαπητός, είναι μοναδικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας και θα μου λείψει. Όσο για σένα Φερνάντο σ’ ευχαριστώ για τη συνεργασία, θα βρεθούμε ξανά στην πίστα και τώρα θα προσπαθήσω να σε κρατήσω πίσω μου».

Ο Μάσα πήρε ως δώρο από τη Ferrari έναν κινητήρα από την F2008 με την οποία παραλίγο να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.



Ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκα ντι Μοντεζέμολο παρευρέθη στην εκδήλωση μαζί με τα παιδιά του. Ο Ιταλός μάνατζερ μιλώντας στους εργαζομένους τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους  για την προσπάθεια παρά την απογοήτευση γιατί η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Το ξεκίνημα ήταν καλό όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αυτό οφείλονταν εν μέρει σε εξωγενείς παράγοντες αλλά κυρίως ήταν ευθύνη δική μας γιατί δεν κάναμε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο, ένα λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Έχω βαρεθεί να ερχόμαστε δεύτεροι, θέλω να επιστρέψουμε στο μεσαίο σκαλί του βάθρου. Ο Αλόνσο έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, του αξίζει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να πάρει τον τίτλο με τη Ferrari. Κατανοώ κάποιες στιγμές φόρτισης, όλοι έχουμε αλλά περιμένω να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ξανά».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης