Το hi-end ηχοσύστημα του νέου XC90

Το hi-end ηχοσύστημα του νέου XC90

Η Volvo προσπάθησε να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη της σε ότι αφορά στον τομέα του on-board entertainment, εφοδιάζοντας το νέο XC90 με ένα κορυφαίο ηχοσύστημα!

Το hi-end ηχοσύστημα του νέου XC90
Αυτό φέρει τη σφραγίδα της κορυφαίας στον τομέα του ήχου βρετανικής εταιρείας Bowers & Wilkins, γνωστή και ως B&W. Είναι αποτέλεσμα πρωτοποριακών ερευνών… δεκαετιών στη σχεδίαση ηχείων και  προέρχεται απευθείας από την ακουστική τεχνολογία που εξελίχθηκε ειδικά για ηχεία αναφοράς (reference speakers), τα οποία χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα πιο απαιτητικά ακουστικά περιβάλλοντα του κόσμου, όπως τα θρυλικά Abbey Road Studios του Λονδίνου.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από high-end μεγάφωνα υψηλής απόδοσης και χαμηλής παραμόρφωσης, ανάμεσα στα οποία τουίτερ αλουμινίου ευρείας περιοχής για τις υψηλές συχνότητες και μεγάφωνα μιντρέιντζ από κέβλαρ. Περιλαμβάνει επίσης ένα κεντρικό ηχείο με την τεχνολογία tweeter-on-top της B&W, δηλαδή με το τουίτερ-στην-κορυφή, που για πρώτη φορά χρησιμοποιείται μέσα σε αυτοκίνητο, αποδίδοντας πιο «ανοικτό» και πλούσιο ήχο.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης