Μετά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Polestar βάζει την υπογραφή της και σε smartphones.
UPD:
Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την Polestar να ξεχωρίζει είναι οι τεχνολογίες που τολμάει να εισάγει στα αυτοκίνητά της. Έχουμε δει αρκετές καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας να εισάγονται πρώτη φορά στα μοντέλα της θέλοντας να φέρει μια νέα γενιά online εμπειρίας στους χρήστες.
Το τελευταίο σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε η Polestar ως εξάρτημα των αυτοκινήτων της είναι το νέο smartphone της. Το Polestar Phone παρουσιάστηκε «μερικώς» από την εταιρεία και λέμε μερικώς γιατί μάθαμε μόνο το μέγεθός του και την αισθητική του.
Το νέο τηλέφωνο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Meizu, η οποία ανήκει στον όμιλο της Geely όπως και η Polestar. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,5 ίντσες και ο σκελετός είναι μεταλλικός με πολλές χρυσές λεπτομέρειες όπως στις κάμερες. Το λογότυπο της Polestar είναι τοποθετημένο στο κέντρο, ενώ στα πλευρικά είναι γραμμένο το όνομα της εταιρείας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα. Το ένα από αυτά είναι ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό Polestar 4 FlyMe που συναντάμε στα αυτοκίνητα της μάρκας. Για την Ευρώπη αυτό το σύστημα θα μετατρέπεται σε Google OS. Οι άνθρωποι της Polestar αναφέρουν ότι η εμπειρία ένωσης του τηλεφώνου με το αυτοκίνητο θα είναι τόσο εξελιγμένη που ουσιαστικά θα ενώνει ολοκληρωτικά τους δύο κόσμους.
Θα αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την πλήρη παρουσίαση του τηλεφώνου για να διαπιστώσουμε το επίπεδο προόδου της τεχνολογίας που μας έρχεται από την Κίνα.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους