Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε πλήρως στην Ιαπωνία και αυτό ήταν αρκετό στην Red Bull για να κατακτήσει το έκτο πρωτάθλημα κατασκευαστών της ιστορίας της!
Η κυριαρχία του Ολλανδού ήταν απόλυτη από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο και πήρε εύκολα μία ακόμη νίκη φέτος.
Οι 26 βαθμοί τουΦερστάπεν σε συνδυασμό με την μέτρια εμφάνιση των Mercedes αρκούσαν ώστε η Red Bull να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Οι Νόρις και Πιάστρι συμπλήρωσαν το podium -πρώτη φορά για τον Αυστραλό- ενώ οι Λεκλέρ και Χάμιλτον συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.