Μία ακραία έκδοση της Lamborghini Urus

Μία ακραία έκδοση της Lamborghini Urus

H Mansory παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, που βασίζεται στη Lamborghini Urus.

230627141439_mansory-urus1

O Γερμανός βελτιωτής Mansory δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα εκκεντρικά του μοντέλα, με πιο πρόσφατο αυτό του ιταλικού SUV της Lamborghini, της γνωστής μας Urus, η οποία πέραν των αισθητικών αλλαγών, έγινε και ισχυρότερη.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει τη φροντίδα της Lamborghini Urus, αλλά είναι μάλλον η πλέον καθοριστική σε ό,τι έχει να κάνει με την αναβάθμιση των επιδόσεών της.

Συγκριτικά με την έκδοση παραγωγής που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, η πρόταση της Mansory ανεβάζει την ισχύ και την ώθηση του V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων στους 868 ίππους και στα 1.100 Nm.

Σύμφωνα με την Mansory, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα, έρχεται σε 3,0 δευτερόλεπτα, όντας ταχύτερη κατά 0,6” από την εργοστασιακή Urus, ενώ η τελική ταχύτητα ανέβηκε από τα 305 στα 320 χλμ/ώρα. Μια τέτοια μετατροπή, δεν θα μπορούσε να γίνει δίχως τις ανάλογες αισθητικές παρεμβάσεις, όπως πληθώρα αεροτομών, φουσκωμένα φτερά, ανθρακονήματα και άγρια εμφάνιση.

Τα νέα κράματα μετάλλων ακολουθούν ένα παρόμοιο θέμα και το όχημα είναι φινιρισμένο σε μαύρο χρώμα, με σφυρήλατα ανθρακονήματα και κάποια πορτοκαλί διακόσμηση τόσο εκτός, όσο και μέσα στην καμπίνα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης