Έρχεται η υβριδική Lamborghini Urus

Έρχεται η υβριδική Lamborghini Urus

Η γκάμα της Urus που έχει εξελιχθεί στην μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Lamborghini θα διευρυνθεί με την προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης που αναμένεται μέσα στο 2024

Lamborghini_Urus_PHEV__3_
Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας έκδοσης του SUV της Lamborghini, είναι στο τελικό τους στάδιο και αυτό σημαίνει πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια πλησιάζουν.
Η Lamborghini επιβεβαίωσε ότι ένα plug-in υβριδικό σύστημα ήταν στα πλάνα της, από το 2016, περίπου δύο χρόνια πριν το λανσάρισμα και την εκκίνησης της εμπορικής πορείας της Urus. Το σημαντικό νέο στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι μόνο το ότι η Urus θα αποκτήσει μια πιο «πράσινη» έκδοση που θα περιορίσει και το μέσο όρο των εκπομπών ρύπων του συνόλου της γκάμας.
Είναι και το ότι θα έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα πολύ δυναμική εκδοχή, που θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί και ως αμιγώς ηλεκτρική για συγκεκριμένη απόσταση, με τις μπαταρίες της φορτισμένες.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Lamborghini Urus PHEV θα πρέπει να έχει παρόμοιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με την Porsche Cayenne Turbo S E–Hybrid.
Αυτό σημαίνει πως o twin turbo V8 με τη χωρητικότητα των 4,0 λίτρων, θα λειτουργεί παράλληλα με έναν ηλεκτροκινητήρα και η συνολική απόδοση θα φτάνει τους 800 ίππους. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι να δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συγκεκριμένης έκδοσης, πριν την αλλαγή του χρόνου, με μικρές αισθητικές αλλαγές που θα προσδιορίζουν τη νέα αυτή έκδοση σε σχέση με τις υπάρχουσες του μοντέλου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης