Νέα, συλλεκτική έκδοση της Lamborghini Urus

Νέα, συλλεκτική έκδοση της Lamborghini Urus

Η Lamborghini δημιούργησε μία ιδιαίτερη έκδοση του SUV μοντέλου της, Urus.

230517112616_Lamborghini-Urus-Essenza-SCV12-limited-edition-2

H νέα Essenza SCV12 Limited Edition είναι σίγουρα μία από τις πιο χαρακτηριστικές Lamborghini Urus που έχουν κατασκευαστεί από την πρώτη ημέρα που λανσαρίστηκε το «καυτό» ιταλικό SUV μέχρι τώρα.

Η συγκεκριμένη Urus είναι κατασκευασμένη με τη βοήθεια του τμήματος «Ad Personam» της φίρμας από την Sant’Agata, βασίζεται στην κορυφαία Urus Performante και έχει σχεδιαστεί με πρότυπο την Lamborghini Aventador Essenza SCV12.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η μόλις 40 αντιτύπων Urus Essenza SCV12 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για ήδη κατόχους της Aventador Essenza SCV12. 

Τη διαφορά στη νέα έκδοση του ιταλικού SUV κάνουν τα μέρη που είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και είναι πολλά. Η Lamborghini χρησιμοποίησε ανθρακόνημα για το καπό, την οροφή, τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών, το κάλυμμα του κινητήρα και το κομμάτι ανάμεσα στα πίσω φωτιστικά σώματα. Οι επεμβάσεις αυτές είναι υπογεγραμμένες από το τμήμα Ad Personam και τους σχεδιαστές του Centro Stile.

Επίσης, η Urus Essenza SCV12 έχει τους ίδιους με την αντίστοιχη Aventador αριθμούς συμμετοχής στις πόρτες και ζάντες 23 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με μαύρες δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό, χρησιμοποιήθηκαν ταπετσαρίες Nero Cosmus Alcantara, με δερμάτινες λεπτομέρειες, στοιχεία από ανθρακόνημα, ανοδιωμένο αλουμίνιο και δύο υφές ανθρακονήματος με γυαλιστερή ή ματ επιφάνεια. 

Όσον αφορά τις επιδόσεις, ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων αποδίδει 666 ίππους που είναι αρκετοί για να έρχονται από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 306 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης