Η VW ετοιμάζει το ανανεωμένο ID.3

Η VW ετοιμάζει το ανανεωμένο ID.3

Η VW δημοσιοποιεί τις πρώτες εικόνες-σκίτσα του ανανεωμένου ID.3.

221202121926_VW-ID3-Facelift-2

Με βασικές αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό, η ανανεωμένη γενιά του ID.3 θα λανσαριστεί την προσεχή Άνοιξη θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου για λογαριασμό της VW.

Από το 2019 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, το ID.3 έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική εμπορική αποδοχή των μοντέλων της ηλεκτρικής γκάμας ID από τη Volkswagen, που συνολικά έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Επί του παρόντος, το ID. 3 παράγεται σε δύο εργοστάσια στη Γερμανία αλλά σύντομα πρόκειται να αποκτήσει μία ακόμα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Wolfsburg.

Αυτό γίνεται προκειμένου να καλυφθούν υψηλά επίπεδα ζήτησης του μοντέλου, που όπως όλα δείχνουν, τώρα οδεύει προς τη δεύτερη γενιά του. Το νέο ID.3 θα είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά λογισμικού, η οποία βελτιώνει την απόδοση του συστήματος κίνησης και είναι σε θέση να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, το βασικό πακέτο εξοπλισμού έχει αναβαθμιστεί και περιλαμβάνει οθόνη με διαγώνιο 12,0 ίντσες, προηγμένο Head Up Display, αφαιρούμενο πάτωμα χώρου αποσκευών και κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες. Λειτουργίες όπως το Plug & Charge και το Electric Vehicle Route Planner θα κάνουν την εμπειρία φόρτισης στο νέο ID.3 ακόμα πιο απλή και βολική.

Η VW χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά πλήρως ενσωματωμένων συστημάτων υποβοήθησης στο νέο ID.3. Ξεχωριστά παραδείγματα αυτού αποτελούν το προαιρετικά διαθέσιμο Travel Assist με Swarm Data (για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των αυτοκινήτων στο δρόμο) και το Park Assist Plus. Στη Γερμανία, έχουν μάλιστα αρχίσει ήδη οι προπαραγγελές του ανανεωμένου μοντέλου, σε συγκεκριμένες εκδόσεις, με τιμή εκκίνησης τα 43.995 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης