To VW ID. Buzz στο Star Wars

To VW ID. Buzz στο Star Wars

Η VW ενώνει τις δυνάμεις της με το Star Wars καθώς το νέο ηλεκτρικό ID. Buzz στο πλαίσιο του λανσαρίσματός του θα εμφανιστεί στην νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars Obi-Wan Kenobi του συνδρομητικού καναλιού Disney+

Star_Wars_VW_ID_Buzz__3_
H VW ανακοίνωσε τη συνεργασία με ένα κορυφαίο κινηματογραφικό όνομα για την προώθηση ενός από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μοντέλα της ηλεκτρικής εποχής της. Η συνεργασία έχει να κάνει με την Disney και τη νέα σειρά Obi-Wan Kenobi του Star Wars. Η σειρά ξεκινά στις 27 Μάϊου και η VW βρήκε ενδιαφέρουσα ιδέα το να συνδέσει το ΙD. Buzz με ένα κατά βάση νεανικό κοινό στο οποίο θέλει να απευθυνθεί με το νέο ηλεκτρικό πολυμορφικό van της.
Στο μικρό διαφημιστικό video που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας βλέπουμε χαρακτήρες της σειράς να περιεργάζονται το ID. Buzz, μεταξύ των οποίων και το ανδροιδές C-3PO το οποίο αποφαίνεται ότι το αυτοκίνητο δεν είναι εχθρικό γιατί δείχνει σαν να χαμογελά.
Κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και οι γραμμές της μάσκας του νέου ΙD. Buzz μοιάζουν σαν να πρόκειται για χαμόγελο. Το συγκεκριμένο video πάντως έχει αρκετή δουλειά πίσω του, καθώς στην παραγωγή του ενεπλάκησαν οι Lucasfilm και Industrial Light & Magic, δίνοντας μία ξεκάθαρη Star Wars κινηματογραφική αίσθηση.

Κλείσιμο
Το video αυτό ξεκινά μία νέα εποχή στην διαφημιστική καμπάνια της VW με τον ηθοποιό Ewan McGregor – ο οποίος θα είναι πλέον και επίσημος πρεσβευτής της VW - αλλά και όλο το σύμπαν του Star Wars να δημιουργούν μία οικεία αλλά φουτουριστική διάθεση στο κοινό για το ID. Buzz.
Προφανώς και η VW θα επωφεληθεί από αυτή την συνεργασία, καθώς ήδη η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι συνεργάζεται με την Lucas Films για την παραγωγή δύο ειδικών εκδόσεων ID. Buzz Star Wars Edition. Η παρουσίασή τους αναμένεται μέσα στον Μάιο, αν και δεν είναι γνωστό ακόμα αν τελικά η συγκεκριμένη έκδοση θα βγει και στην παραγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης