Απαγόρευση εισόδου στο Nurburgring

Απαγόρευση εισόδου στο Nurburgring

Ο διάσημος YouTuber «Shmee150» αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πίστα του Nurburgring λόγω ηχορύπανσης.

220426165246_Shmee150_2

Αιτία του παραπάνω συμβάντος ήταν η προσωπική Lamborghini Huracan STO και ο ήχος της που μετρήθηκε στα 134 dB, όταν το όριο είναι τα 130 dB.

Η Lamborghini Huracan κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. Η ιταλική φίρμα από τότε έχει δημιουργήσει αρκετές παραλλαγές του V10 supercar της, με την STO να είναι η πιο ιδιαίτερη.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό αγωνιστικού αυτοκινήτου (Super Trofeo Omologata) και κανονικής Huracan που κυκλοφορεί στο δρόμο. Η STO μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα σε πίστα αρκεί να μην είναι το φημισμένο Nurburgring. Προφανώς, η συγκεκριμένη έκδοση είναι μάλλον υπέρ του δέοντος θορυβώδης για τις προδιαγραφές της πίστας, κάτι που διαπίστωσε και ο YouTuber «Shmee150», στο περιθώριο της καθιερωμένης επίσκεψής του στην εν λόγω πίστα. 

Η διάσημη περσόνα του διαδικτύου, ήθελε να οδηγήσει την νέα του Huracan STO στην «Πράσινη Κόλαση» και να μοιραστεί την εμπειρία του στο ίντερνετ. Όμως υπολόγισε χωρίς τον μετρητή θορύβου. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Huracan δεν έχει μετατροπές. Ο Shmee είπε επίσης ότι η ιταλίδα ντίβα είχε ρυθμιστεί στην πιο ήπια λειτουργία οδήγησης για το πρώτο γύρο πριν περάσει στην επιλογή Trofeo που είναι η πιο σκληροπυρηνική. Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι του Nurburgring τον σταμάτησαν και τον έβγαλαν εκτός.

Οι υπεύθυνοι της πίστας ήταν φιλικοί, εξηγώντας ότι ο θόρυβος είναι ένα πρόβλημα και για άλλες εργοστασιακές Lamborghini. Ο Shmee ήταν επίσης ευγενικός μαζί τους αλλά δεν κατάφερε να κάνει και ένα γύρο επιδεικνύοντας την «ωμή» δύναμη της STO.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης