Τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι

Τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι

Η τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι είναι η ιδανική πρόταση για τις φιλικές μαζώξεις στο σπίτι.

SLIDER_kotopoulo_tigania
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τους κύβους του κοτόπουλου, πασπαλίζετε με την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, το κάρι, το σκόρδο, το τζίντζερ και αλατοπιπερώνετε καλά. Ανακατεύετε καλά, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί το κοτόπουλο.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει καλά, σοτάρετε τους κύβους του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά και ομοιόμορφα.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης