Πώς ο πουρές μήλου αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά – και τα κάνει και πιο νόστιμα

Πώς ο πουρές μήλου αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά – και τα κάνει και πιο νόστιμα

Ο πουρές μήλου δεν είναι μόνο υγεινός. Αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά, χαρίζοντας υγρασία, νοστιμιά και θρεπτική αξία σε κάθε μπουκιά.

Πώς ο πουρές μήλου αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά – και τα κάνει και πιο νόστιμα
Η γλύκα του πουρέ μήλου προέρχεται από τα φυσικά σάκχαρα των μήλων (φρουκτόζη και γλυκόζη), τα οποία ενισχύουν τη γεύση χωρίς να ανεβάζουν απότομα το σάκχαρο του αίματος, όπως η επεξεργασμένη ζάχαρη

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης