Σαλάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ρόδι και ταχίνι

Σαλάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ρόδι και ταχίνι

Το σουσαμένιο κουλούρι, το διασημότερο σνακ της πόλης αλλά και το υπέροχο ταχίνι της παντρεύονται σε μια υπέροχη, θρεπτική σαλάτα που θες να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά.

Σαλάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ρόδι και ταχίνι
Για το dressing: Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε καλά να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε στην άκρη.

Σε ένα μπολ ρίχνετε την πράσινη σαλάτα με λίγο αλατοπίπερο, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε.

Τοποθετείτε το κουλούρι σε μια μεγάλη πιατέλα, στη μέση ρίχνετε τη σαλάτα και γαρνίρετε με τα ντοματίνια, το αβοκάντο, την πιπεριά, το ρόδι και το καρύδι. Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας με το dressing.

Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης