Nερό με διεθνή βραβεία ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας

Nερό με διεθνή βραβεία ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας

Διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi)

Nερό με διεθνή βραβεία ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό της ΒΙΚΟΣ Α.Ε
εμφιαλώνεται στην ομώνυμη πηγή, στα προστατευμένα Ζαγοροχώρια και οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης χωρίς να υποστεί καμία διαδικασία επεξεργασίας.  

Διακρίνεται για την ισορροπημένη σύστασή του αφού διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο ενώ η κατανάλωσή του συνίσταται σε όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

Κλείσιμο
Τα υψηλά στάνταρ που ακολουθούνται κατά τη διαδικασία εμφιάλωσης, αφού το νερό οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων, εξασφαλίζουν εξαιρετική γεύση αλλά και ποιότητα. 

Σημαντική επιβράβευση της παροχής προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αποτελεί το βραβείο  που απέσπασε η
ΒΙΚΟΣ Α.Ε στο διαγωνισμό International Taste & Quality Institute, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες και έχει ως στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από όλο τον κόσμο μέσα από μία διαδικασία «τυφλής» γευστικής δοκιμής.

Συγκεκριμένα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» έλαβε για δύο συναπτά έτη την ανώτερη διάκριση των τριών αστεριών «Exceptional Product», αποδεικνύοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της που γοητεύουν τόσο το καταναλωτικό κοινό όσο και τους κριτές.
Η ανάδειξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού, αλλά και της εταιρείας στο διαγωνισμό του κορυφαίου αυτού φορέα που αποτελείται από 16 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες chefs και sommeliers από όλη την Ευρώπη, είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Παράλληλα αποτελεί κινητήριο δύναμη και δέσμευση για την εταιρεία, ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να θέτει τον πήχη ακόμη υψηλότερα για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης