Πώς να φτιάξετε την βεράντα των ονείρων σας!

Πώς να φτιάξετε την βεράντα των ονείρων σας!

Η Άνοιξη είναι εδώ και μερικά λουλούδια σε μια περιποιημένη βεράντα κάνουν την διαφορά

Πώς να φτιάξετε την βεράντα των ονείρων σας!
Δεν έχει σημασία αν έχετε μια μεγάλη ή μια μικρή βεράντα
, αλλά αρκεί η δημιουργική φαντασία σας για να δημιουργήσετε την βεράντα που ονειρεύεστε. Μερικές γλάστρες με λουλούδια της εποχής, λίγα καλόγουστα έπιπλα εξωτερικού χώρου, ένας κατάλληλος φωτισμός, ακόμα και μια μικρή γωνιά με πέτρες, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την τέλεια βεράντα.

Μια
Κλείσιμο
βεράντα
με πολύχρωμα έπιπλα, με μια ομπρέλα για τον ήλιο και με γλαστράκια μέσα σε καλόγουστα κασπώ θα κάνει την διαφορά ενώ αν προτιμάτε να μείνετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων σας, ένα όμορφο κομμάτι ύφασμα πεταμένο με χάρη στο διαχωριστικό του μπαλκονιού σας θα σας εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα που θέλετε.



Αν ο χώρος σας το επιτρέπει ένας γωνιακός καναπές και μερικές τεράστιες μαξιλάρες θα δώσουν έναν διαφορετικό αέρα στην βεράντα σας και αν είστε ρομαντικοί, μερικά φαναράκια στο τραπέζι θα μετατρέψουν την βεράντα σε ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ποτό υπό το φως των αστεριών!

Τα αναρριχητικά φυτά προσθέτουν ένα διαφορετικό ύφος και χρώμα σε μια βεράντα, ειδικά αν πρόκειται για διαμέρισμα σε μεγάλη πόλη και αν η τσέπη σας το αντέχει ένα ψεύτικο χόρτινο χαλί στο δάπεδο της βεράντας θα σας δώσει την  ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε στην εξοχή.

Τα έπιπλα βεράντας είναι ένα στοιχείο που συνδέεται άρρηκτα με τα τετραγωνικά του χώρου σας. Ένα πλήρες σετ επίπλων από μπαμπού η από σφυρήλατο σίδερο είναι ιδανικό για μεγάλες βεράντες ενώ μερικές πολύχρωμες ψάθινες καρέκλες και ένα παλιό τραπεζάκι καφενείου, είναι αρκετά, αν έχετε μια μικρή βεράντα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης