H Ιωάννα Τούνη μίλησε για την πρώην κολλητή της με το... λαϊκό Instagram που κόπηκε από το GNTM
«Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ», είπε η Ιωάννα Τούνη
Η Λένια Παπασυμεωνίδου έγινε γνωστή μέσα από τις auditions του GNTM στη Θεσσαλονίκη. H 27χρονηan και εργάζεται σαν μοντέλο στη Βόρεια Ελλάδα κόπηκε και μάλιστα κρίθηκε αυστηρά από τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος είπε πως το προφίλ της στο Instagram με τους -σχεδόν- 24.000 followers είναι λαϊκό.
Η Λένια υπήρξε κολλητή φίλη με την Ιωάννα Τούνη. Ωστόσο, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της στο Instagram είχε αποκαλύψει πώς οι δυο τους δεν κάνουν πια παρέα.
Η Ιωάννα Τούνηβρέθηκε το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρώην φίλη της, ενώ έκρινε και την εμφάνισή της στο Greece’s Next Top Model.
«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη… Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει… Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ… Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια… Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο…», είπε χαρακτηριστικά.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.