Στο Taj Mahal βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη (και μάλιστα για 4η φορά, όπως αποκάλυψε) και θέλησε να μοιραστεί τη μοναδική, ομολογουμένως, εμπειρία με τους followers της στα social media. Η κ. Μοιραράκη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι της, ενώ απέδειξε ότι θα μπορούσε να είναι και μία πολύ δυνατή travel blogger. Από το βιντεάκι δεν έλειπαν και οι αποκαλύψεις, καθώς, όπως είπε, το Taj Mahal λειτούργησε ως έμπνευση για μία σειρά των χαλιών της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.