Την ενόχλησή της για τη στάση της μητέρας ενός παιδιού που, υποστηρίζει, ότι χτύπησε τον γιο της, εξέφρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προειδοποιώντας πως αν το περιστατικό επαναληφθεί, θα αντιδράσει «και όχι με ψυχραιμία».
Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης που έκανε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Instagram, σε ένα συμβάν που, όπως περιέγραψε, την αναστάτωσε και την έκανε να αντιδράσει στην αδιαφορία που, σύμφωνα με την ίδια, επέδειξε η μητέρα του άλλου παιδιού.
Όπως σημείωσε, ενώ βρισκόταν στον παιδότοπο μαζί με τον γιο της, ένα άλλο παιδί «του έδωσε μπουνιά στο κεφάλι». Η ίδια αναζήτησε τη μητέρα του παιδιού και της εξήγησε τι είχε συμβεί, επισημαίνοντας πως εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο ήταν η στάση της και όχι η κίνηση του παιδιού. Παράλληλα ανέφερε, ότι και άλλες μητέρες της είπαν, πως το ίδιο παιδί είχε προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες.
Όπως έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Σήμερα ένιωσα την καρδιά μου να σπάει. Ήμασταν μαζί στον παιδότοπο και καθόμασταν με τον Δημήτρη μου όπου ένα παιδάκι πήρε φόρα και του έδωσε μπουνιά στο κεφάλι. Έψαξα να βρω την μητέρα του, της εξήγησα. Όπως μου είπαν και άλλες μανούλες χτύπησε τα δικά τους. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η καθόλου προσοχή στο παιδί της. Τα παιδάκια αποχώρησαν με τις μανούλες τους και εμείς μετά αλλά όσο καθίσαμε καμία οπτική επαφή έστω με το παιδί. Το παιδί ήρθε ξανά και μας έριχνε μπάλες με βία. Η μαμά είχε πιάσει κουβέντα με τη φίλη της. Απορώ που βρήκα τόση υπομονή διότι προφανώς το 2-3 ετών παιδί δεν μου φταίει σε κάτι. Την επόμενη φορά είμαι σίγουρη θα αντιδράσω και είμαι βέβαιη όχι με ψυχραιμία».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.