Από τις πίστες και τις μουσικές σκηνές αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαζωνάκη οι συνάδελφοί του. Από την Άννα Βίσση μέχρι τα Ημισκούμπρια, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τίμησαν τη μνήμη του τραγουδιστή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Άλλοι ερμηνεύοντας κάποια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, άλλοι με μερικά συγκινητικά λόγια για εκείνον.
Η Άννα Βίσση σε εμφάνισή της στην Κύπρο έκανε μία συγκινητική αναφορά στον τον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένας ωραίος άνθρωπος, ένας ωραίος καλλιτέχνης, ένας φίλος όλων μας, χάθηκε. Ξαφνικά δεν υπάρχει. Η ξαφνική αυτή είδηση ήταν για όλους μας ένα σοκ. Μια βαθιά λύπη, μια βαθιά αγανάκτηση, γιατί το να χαθεί τόσο άδικα και τόσο γρήγορα ένας άνθρωπος, νομίζω ότι μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε πάρα πολλά πράγματα».
Στη συνέχεια, κάλεσε τον κόσμο να τη συνοδεύσει στο τραγούδι που θα ερμήνευε. «Ελάτε να σιγοτραγουδήσουμε, μήπως και μας ακούσει. Ποτέ δεν ξέρεις… Εγώ νιώθω ότι το πνεύμα του είναι παντού», είπε και στη συνέχεια τραγούδησε μίας από τις επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη, το «Ανήκω σε μένα».
Με τη σειρά του, ο Νίκος Βουρλιώτης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του με τον Χρήστο Χολίδηείπε το δικό του αντίο». Ο ράπερ ζήτησε από τους θαμώνες του μαγαζιού να σκηκωθούν, ως φόρο τιμής στον Γιώργο Μαζωνάκη, και στη συνέχεια τραγούδησε μαζί με τον συνάδελφό του το «Θέλω να γυρίσω». Αυτό ήταν το κομμάτι που είχε προκύψει από τη συνεργασία του Νίκου Βουρλιώτη με τον τραγουδιστή.
Κλείσιμο
Από την πλευρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να τον τιμήσει με ένα τραγούδι που συνήθιζαν να ερμηνεύουν μαζί στις συνεργασίες τους. «Θέλω να τον κρατάτε στην καρδιά σας. Να μας αγαπάτε εμάς τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι», είπε απεθυνόμενη στους θεατές, λίγο πριν τραγουδήσει.
Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε συγκινημένη πάνω στη σκήνη. «Νιώθω μια στενοχώρια. Ένας πολύ καλός μας φίλος μας άφησε. Τραγούδησε τα πάντα, την αγάπη, τον καημό», είπε για να τραγουδήσει στη συνέχεια τις «Ώρες Μικρές».
Το αφιέρωμα της @iouliakallimani_OFFICIAL σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, που άφησε το δικό του ανεξίτηλο σημάδι στο ελληνικό τραγούδι. Γιώργο Μαζωνάκη ❤️🕊️ #fy#iouliakallimani#mazonakis#kapsoura#alexnaceri
Με έναν διαφορετικό τρόπο τον αποχαιρέτησαν τα Ημισκούμπρια στην επετειακή συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη για τα τριάντα τους χρόνια. Από τη σκηνή φώναξαν τρεις φορές το όνομα «Γιώργος Μαζωνάκης», με το κοινό να απαντά κάθε φορά: «Ένα κενό».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.