Αγκαλιά με την κόρη της φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Καινούργιουστην Πάρο, όπου κάνουν διακοπές.
Η παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και το παιδί τους στις Κυκλάδες. Πριν από λίγες ημέρες, ταξίδεψαν στη Μύκονο και μέσα από αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου στα social media, έδειξε ότι επέστρεψαν στην Πάρο.
Σε Instagram story της το Σάββατο 8 Αυγούστου, η παρουσιάστρια πόζαρε σε ένα σημείο του νησιού με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ενώ κρατούσε την κόρη της, σημείωσε: «Μόνο εγώ, το κορίτσι μου και λίγη μαγεία του ηλιοβασιλέματος».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς