Οικογενειακές στιγμές στον Αχέροντα απολαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ήπειρο μαζί με την κόρη του και κατά τη διάρκεια της παραμονής του καταπιάστηκε με το ράφτινγκ.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταφέροντας έτσι την εμπειρία τους στους διαδικτυακούς της ακόλουθους. «Να ζεις τις στιγμές με όλη σου την καρδιά...», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ στην επόμενη δημοσίευση σχολίασε πως: «Μερικές εμπειρίες δεν περιγράφονται με λέξεις...».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς