Αγκαλιά με τα παιδιά της φωτογραφήθηκε η Αλεξάνδρα Νίκα, δίνοντας παράλληλα ένα φιλί στον γιο της.
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο στα stories της στο Instagram την Παρασκευή 17 Ιουλίου και δήλωσε πως η στιγμή αυτή αποτυπώνει πόσο ευγνώμων είναι, με την ίδια να σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση: «Ευτυχία».
Δείτε τη φωτογραφία
Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βασίλη, τον Νοέμβριο του 2024, ενώ η κόρη τους, την οποία έχουν αποκαλύψει πως θα ονομάσουν Μιράντα, γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς